Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Space Hellas: Προϊόν διαχείρισης στόλου οχημάτων

Στο λανσάρισμα προϊόντος για διαχείριση στόλου οχημάτων προχώρησε η SpaceNet, εταιρία του ομίλου Space Hellas. Τη συγκεκριμένη λύση επέλεξε η εταιρία Candia Strom, που παράγει και διαθέτει στρώματα, προκειμένου να έχει μια ολοκληρωμένη εποπτεία και διαχείριση στα οχήματα διανομής και εξυπηρέτησης των πελατών της.

Space Hellas: Προϊόν διαχείρισης στόλου οχημάτων
Στο λανσάρισμα προϊόντος για διαχείριση στόλου οχημάτων προχώρησε η SpaceNet, εταιρία του ομίλου Space Hellas.

Τη συγκεκριμένη λύση επέλεξε η εταιρία Candia Strom, που παράγει και διαθέτει ποιοτικά στρώματα, προκειμένου να έχει μια ολοκληρωμένη εποπτεία και διαχείριση στα οχήματα διανομής και εξυπηρέτησης των πελατών της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, το σύστημα της SpaceNet που διατίθεται μέσω της υπηρεσίας Fleet Management της Cosmote, αποτελεί μια ολοκληρωμένη και αξιόπιστη λύση στον έλεγχο, την παρακολούθηση και τη διαχείριση στόλου οχημάτων.

Όπως τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση, οι ανάγκες της εταιρίας που θα καλύπτει το σύστημα Fleet Management καλύπτουν ουσιαστικά τρεις στόχους και παράλληλα δυνατότητες του συστήματος για καλύτερη εξυπηρέτηση του πελατολογίου της εταιρίας, του βαθμού εξυπηρέτησης και φυσικά τις μεγάλες δυνατότητες ευελιξίας για αποτελεσματικό σχεδιασμό λειτουργίας του στόλου καιν τον πλήρη συντονισμό της διαδικασίας μεταφοράς.

Αναφορικά με την Candia Strom, επισημαίνεται στην ανακοίνωση, πως είναι μια εταιρία με σύστημα ποιοτικού ελέγχου -ISO 9001 διεθνών προδιαγραφών, με υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και με ένα ανεπτυγμένο δίκτυο συνεργατών και επιλεγμένων αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα.

Οι ανάγκες κάλυψης των παραδόσεων και των υψηλών προδιαγραφών στην ποιότητα εξυπηρέτησης του πελάτη επέβαλαν την υιοθέτηση νεώτερων τεχνολογικά λύσεων, όπως του Fleet Management της SpaceNet.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v