Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τρ. Πειραιώς: Βράβευση από τη Deutsche Bank

Το Βραβείο Ποιότητας ”Straight-Through Processing (STP) Excellence Award” για τις πληρωμές που αποστέλλονται παντού στον κόσμο, απένειμε στην Τράπεζα Πειραιώς, η Deutsche Bank.

Τρ. Πειραιώς: Βράβευση από τη Deutsche Bank
Το Βραβείο Ποιότητας ”Straight-Through Processing (STP) Excellence Award” για τις πληρωμές που αποστέλλονται παντού στον κόσμο, απένειμε στην Τράπεζα Πειραιώς, η Deutsche Bank, μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες στον κόσμο και εκκαθαρίστρια του 30% των πληρωμών σε ευρώ παγκοσμίως.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, σ’ ένα περιβάλλον όπου η ποιότητα της πληροφόρησης, η ταχύτητα της εκτέλεσης και η ικανότητα άμεσης ανταπόκρισης είναι στοιχεία πρωταρχικής σημασίας για την ολοκλήρωση μιας πληρωμής σε διεθνές επίπεδο, η Τράπεζα Πειραιώς και οι άνθρωποί της ανταποκρίθηκαν απόλυτα όπως αποδεικνύεται στις απαιτήσεις αυτές. Αυτό συμβάλει αναμφισβήτητα στην εδραίωση του ονόματός της, ως μίας τράπεζας με έγκυρη παρουσία στο σύγχρονο ευρωπαϊκό τοπίο των διεθνών πληρωμών.

Τέλος σημειώνεται στην ανακοίνωση ότι η Τράπεζα Πειραιώς είναι η πρώτη ελληνική τράπεζα, στην οποία η Deutsche Bank απένειμε το βραβείο αυτό. Σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα το βραβείο δόθηκε σε μία και μόνο Τράπεζα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v