Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Profile: Δημιουργία νέου συστήματος IRM

Στις 140 εγκαταστάσεις έφτασε η εφαρμογή Profile Registry της εταιρίας Profile η οποία πρόσφατα ολοκλήρωσε το νέο σύστημα Investor Relations Management (IRM) το οποίο αποσκοπεί στην αποτελεσματικότερη διαχείριση των σχέσεων των εταιριών με την επενδυτική κοινότητα.

Profile: Δημιουργία νέου συστήματος IRM
Νέο μεγάλο αριθμό εγκαταστάσεων της εφαρμογής Profile Registry πέτυχε η εταιρία Profile, η οποία ολοκλήρωσε πρόσφατα ένα νέο σύστημα το Investor Relations Management (IRM).

Αναλυτικότερα, ο συνολικός αριθμός εγκαταστάσεων της εφαρμογής Profile Registry διαμορφώθηκε στις 140, ο οποίος όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση καθιστά την Profile ως τη δημοφιλέστερη επιλογή στη διαχείριση μετοχολογίου ανάμεσα στις εισηγμένες στο Χ.Α. εταιρίες.

Συγκεκριμένα, 15 νέες εταιρίες επέλεξαν τελευταία το ”Profile Registry”. Πρόκειται για τις Γερμανός, Intramet, Αλφα Γκρισιν Infotech, Interfish, Ελβιεμεκ, Euroline AEEX, Interinvest AEEX, Alfa Μπετον, Alter Channel, Multirama, Eurobrokers, Κρι-Κρι, Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών, Vivere και Chipita International.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, μέσα από ένα πλήθος αυτοματοποιημένων λειτουργιών της εφαρμογής, αλλά και συμβουλευτικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών η Profile παρέχει στους πελάτες της υπηρεσίες διαχείρισης & ανάλυσης μετοχολογίου, διεκπεραίωσης εταιρικών πράξεων (μερίσματα, Αυξήσεις Κεφαλαίου, κα.), διεξαγωγής γενικών συνελεύσεων, κα.

Στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης και επέκτασης των λειτουργικών δυνατοτήτων της εφαρμογής, η Profile ολοκλήρωσε πρόσφατα ένα νέο σύστημα που αποσκοπεί στην αποτελεσματικότερη διαχείριση των σχέσεων των εταιριών με την επενδυτική κοινότητα, το Investor Relations Management (IRM).

Πρόκειται για έναν τομέα εξαιρετικού ενδιαφέροντος με δεδομένο τον μεγάλο ανταγωνισμό για επενδυτικά κεφάλαια και την ανάγκη καθιέρωσης ανοικτών διαδικασιών και σχέσεων των εταιριών με υπάρχοντες και υποψήφιους μετόχους, με αναλυτές και δημοσιογράφους αλλά και θεσμικούς επενδυτές.

Τις νέες λύσεις και υπηρεσίες της θα παρουσιάσει η εταιρία σε μια ειδική εκδήλωση τη Δευτέρα 29 Μαρτίου, 17:30, στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza όπου έχουν κληθεί οικονομικοί διευθυντές, υπεύθυνοι μετόχων και επενδυτικών σχέσεων εισηγμένων εταιριών, δημοσιογράφοι και αναλυτές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v