Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σύμβαση διασύνδεσης ΟΤΕ - Info-Quest

Υπεγράφη η σύμβαση διασύνδεσης του δικτύου της Info-Quest, η οποία έχει λάβει τη τέταρτη ειδική άδεια παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας 2ης γενιάς από την ΕΕΤΤ, με το δίκτυο του ΟΤΕ.

Σύμβαση διασύνδεσης ΟΤΕ -  Info-Quest
Σύμβαση διασύνδεσης, υπεγράφη μεταξύ του ΟΤΕ και της εταιρίας INFOQUEST, η οποία έχει λάβει την τέταρτη ειδική άδεια παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας 2ης γενιάς από την ΕΕΤΤ.

Η σύμβαση υπεγράφη από τον κ. Α. Γκιτζένη, Γενικό Διευθυντή Εμπορικών Θεμάτων του ΟΤΕ και τους κ.κ. Κ. Πριγκηπάκη, Business Area Director και Α. Αριδά, Οικονομικό Διαχειριστή Διανομής της INFOQUESΤ.



Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, η σύμβαση προβλέπει την αρχική διασύνδεση του δικτύου της INFOQUEST με το δίκτυο του ΟΤΕ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Και σε αυτήν την περίπτωση, η συμφωνία υπεγράφη με βάση το ισχύον σήμερα Υπόδειγμα Προσφοράς Διασύνδεσης.

Με τη συμφωνία αυτή επεκτείνεται η δυνατότητα επικοινωνίας των σταθερών πελατών του ΟΤΕ και με τους πελάτες του νέου δικτύου κινητής τηλεφωνίας της INFOQUEST, όπως με τους πελάτες των άλλων εταιριών κινητής τηλεφωνίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v