Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Παραμένει στη θέση του ο Στ. Νέζης

Στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ παραμένει ο Στ. Νέζης, σύμφωνα με κοινή απόφαση των υπουργών Οικονομίας και Ανάπτυξης, ενώ αποδεκτή έγινε η παραίτηση του προέδρου της Επιχείρησης, Δ. Παπούλια.

ΔΕΗ: Παραμένει στη θέση του ο Στ. Νέζης
του Σταμάτη Ζησίμου

Αμετακίνητος στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ παραμένει ο Στέργιος Νέζης με σημερινή απόφαση των υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφη και Ανάπτυξης Δ. Σιούφα.

Αντιθέτως, έγινε αποδεκτή η παραίτηση του προέδρου της ΔΕΗ Δ. Παπούλια, ο οποίος θα αντικατασταθεί εντός του δευτέρου 15ημέρου του Απριλίου.

Σε ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης, αναφέρεται πως ”ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Στ. Νέζης, παραμένει στη θέση του ώστε να προχωρήσει με συνέχεια το έργο στη ΔΕΗ”.

Πρέπει να σημειωθεί ότι κατά τη συνάντηση της διοίκησης της ΔΕΗ με τον υπουργό Ανάπτυξης Δ. Σιούφα και υφυπουργό Γ. Σαλαγκούδη την περασμένη Παρασκευή, ο Στ. Νέζης είχε εκφράσει την επιθυμία να μην απομακρυνθεί από τη θέση του.

Υψηλόβαθμοι παράγοντες του υπουργείου Ανάπτυξης, επισημαίνουν ότι με όσα στελέχη των εποπτευομένων ΔΕΚΟ μπορούν να συνεργαστούν και δεν είναι πολιτικά πρόσωπα, δεν τίθεται κανένα θέμα απομάκρυνσης.

Αυτό όμως που φαίνεται να απασχολεί την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης, είναι η μέχρι σήμερα απροθυμία του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου των ΕΛ.ΠΕ Γ. Μωραϊτη να παραιτηθεί, αφού είναι στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v