Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βωβός: Στις 15/5 θα γίνει η ολομέλεια του ΣτΕ

Υπομονή ακόμη ένα μήνα θα πρέπει να κάνει η Βωβός καθώς η αναμενόμενη για αύριο Μεγάλη Παρασκευή νέα συζήτηση της ολομέλειας του ΣτΕ που ουσιαστικά θα καθορίσει το μέλλον του εμπορικού κέντρου στο Βοτανικό μετατέθηκε.

Βωβός: Στις 15/5 θα γίνει η ολομέλεια του ΣτΕ
Υπομονή ακόμη ένα μήνα θα πρέπει να κάνει η εισηγμένη Μπάμπης Βωβός – Διεθνής Τεχνική, καθώς η αναμενόμενη για αύριο Μεγάλη Παρασκευή νέα συζήτηση της ολομέλειας του ΣτΕ που ουσιαστικά θα καθορίσει το μέλλον του εμπορικού κέντρου στο Βοτανικό θα γίνει τελικά στις 15 Μαίου.

Εν τω μεταξύ, το ΥΠΕΧΩΔΕ εξέδωσε την άδεια εκσκαφών και αντιστηρίξεων για την ανέγερση του γηπέδου του ΠΑΟ στον Ελαιώνα. Παράγοντες της ομάδας κάνουν λόγο για άμεση έναρξη των έργων (αμέσως μετά το Πάσχα), κάτι που όμως «σκοντάφτει» στην «απειλή» της εταιρίας Μπάμπης Βωβός για ανάκληση της δωρεάς της γης (56 στρέμματα) όπου πρόκειται να κατασκευαστεί το γήπεδο σε περίπτωση που αποσυνδεθούν μεταξύ τους τα δύο projects (γήπεδο και mall).

Υπενθυμίζεται πως στη πρώτη συνεδρίαση της ολομέλειας του ΣτΕ την προηγούμενη εβδομάδα καταγράφηκε σαφής πλειοψηφία (19 έναντι 6 δικαστών) υπέρ της καταρχήν συνταγματικότητας του νόμου της διπλής ανάπλασης, αλλά ωστόσο στη νέα συνεδρίαση του σώματος (στις 15 Μαίου πλέον) αναμένεται να διευκρινιστεί ποια σημεία του νόμου χρήζουν τροποποιήσεων.

Οι τροποποιήσεις αυτές ενδέχεται να οδηγήσουν σε σοβαρές αλλαγές του αρχικού σχεδίου ανάπτυξης του εμπορικού συγκροτήματος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v