Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MFG: Το νέο διοικητικό συμβούλιο

Την εκλογή των νέων μελών του διοικητικού συμβουλίου, σε αντικατάσταση παραιτηθέντων, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της Marfin Financial Group, το οποίο παράλληλα πιστοποίησε την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 353,93 εκατ. ευρώ.

MFG: Το νέο διοικητικό συμβούλιο
Την εκλογή των νέων μελών του διοικητικού συμβουλίου, σε αντικατάσταση παραιτηθέντων, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της Marfin Financial Group κατά τη διάρκεια διαδοχικών συνεδριάσεων που είχε την 11η Μαρτίου 2004.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρίας, το νέο διοικητικό συμβούλιο αποτελείται από τους:

Μανώλη Ξανθάκη, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο, Εκτελεστικό Μέλος, Ελευθέριο Χιλιαδάκη, Αντιπρόεδρο, Εκτελεστικό Μέλος, Σπυρίδωνα Καμπέρο, Εκτελεστικό Μέλος, Χρήστο Αλεξάκη, Εκτελεστικό Μέλος, Φώτιο Καρατζένη, Εκτελεστικό Μέλος, Αντώνιο Παναγιώτη Κεφαλά, Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος, Διονύσιο Μαλαματίνα, Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος, Μάρκο Φόρο, Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος, και Κωνσταντίνο Λως, Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος.

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται πως η ιδιότητα των δύο εκ των τεσσάρων Ανεξαρτήτων Μελών του διοικητικού συμβουλίου, ήτοι των κ. Αντωνίου Παναγιώτη Κεφαλά και Διονυσίου Μαλαματίνα, θα επιβεβαιωθεί από την επόμενη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας.

Επίσης, το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε:

α) τον ορισμό του Εκτελεστικού Μέλους του Δ.Σ. Χρήστου Αλεξάκη ως Υπευθύνου της Διεύθυνσης Σχέσεων με τους Επενδυτές, συνεπικουρουμένου από την Ιουλία Κατσικαδάκου ως επικεφαλής του Τμήματος Εταιρικών Ανακοινώσεων και την Μαρία Παυλοπούλου ως επικεφαλής του Τμήματος Εξυπηρέτησης Μετόχων, και

β) τον ορισμό του Παναγιώτη Παπαδόπουλου ως επικεφαλής του Τμήματος Εσωτερικού Ελέγχου, καθώς και τη σύσταση Τριμελούς Ελεγκτικής Επιτροπής αποτελουμένης από τρία μη Εκτελεστικά Μέλη του Δ.Σ., δηλαδή τους Διονύσιο Μαλαματίνα, Μάρκο Φόρο και Κωνσταντίνο Λως.

Επίσης, και όπως αναφέρεται σε άλλη ανακοίνωση της εταιρίας, ύστερα από σχετική απόφαση που έλαβε το διοικητικό συμβούλιο κατά τη διάρκεια της συνεδρίασής του την ίδια ημερομηνία πιστοποιήθηκε η καταβολή της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, σύμφωνα με την από 6.12.2003 απόφαση της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της, ύψους 353.930.784,05 ευρώ, αφενός με εισφορά του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου των απορροφηθεισών εταιριών MARITIME AND FINANCIAL INVESTMENTS ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ και MARFIN CLASSIC ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ, συνολικού ύψους τριακοσίων πενήντα τριών εκατομμυρίων εννιακοσίων τριάντα χιλιάδων επτακοσίων ογδόντα τριών ευρώ και ένδεκα λεπτών (353.930.783,11 ευρώ) και αφετέρου με κεφαλαιοποίηση μέρους Λογαριασμού Αποθεματικού Κερδών εις νέον της Εταιρίας ύψους ενενήντα τεσσάρων λεπτών του ευρώ (0,94 ευρώ).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v