Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha: Από 18/3-19/4 η προσφορά για Alpha Leasing

Από 18 Μαρτίου 2004 έως 19 Απριλίου 2004 ορίσθηκε το διάστημα αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης της Alpha Bank για την απόκτηση μετοχών της Alpha Leasing στην τιμή των 6,50 ευρώ μετά τη σχετική έγκριση από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Alpha: Από 18/3-19/4 η προσφορά για Alpha Leasing
Από 18 Μαρτίου 2004 και ώρα 8:00 π.μ. (ώρα Ελλάδος) έως 19 Απριλίου 2004 και ώρα 14:30 μ.μ (ώρα Ελλάδος) ορίσθηκε το διάστημα αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης της Alpha Bank για την απόκτηση μετοχών της Alpha Leasing στην τιμή των 6,50 ευρώ μετά τη σχετική έγκριση από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Η Δημόσια Πρόταση αφορά όλες τις Μετοχές, τις οποίες, αφενός μεν η Alpha Bank (ο Προτείνων) ή/και η εξ’ ολοκλήρου θυγατρική εταιρία υπό την επωνυμία Ιονική Συμμετοχών Α.Ε. δεν κατείχε, αμέσως ή εμμέσως, κατά την ημερομηνία υποβολής της Δημοσίας Προτάσεως, ήτοι κατά την 27η Φεβρουαρίου 2004, οι οποίες ανήρχοντο σε 8.943.436 Μετοχές αντιπροσωπεύουσες ποσοστό 22,59% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας.

Η Δημόσια Πρόταση θα ισχύσει ανεξαρτήτως του αριθμού Μετοχών της Δημοσίας Προτάσεως, οι οποίες εγκύρως θα προσφερθούν στον Προτείνοντα μέχρι τη λήξη της Περιόδου Αποδοχής. Τούτο σημαίνει ότι δεν υφίσταται ελάχιστος αριθμός Μετοχών της Δημοσίας Προτάσεως, τις οποίες ο Προτείνων θα πρέπει να αποκτήσει για να ισχύσει η Δημόσια Πρόταση.

Σημειώνεται ότι από 2 Μαρτίου 2004, η Alpha Bank κατόπιν σχετικής προαναγγελίας συναλλαγών, προβαίνει σε αγορές μετοχών της Εταιρίας μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών, οι οποίες θα συνεχισθούν καθόλη τη διάρκεια της Δημοσίας Προτάσεως, σε τίμημα που δεν θα υπερβαίνει τα Ευρώ 6,50 ανά μετοχή.

Εφόσον ο Προτείνων αποκτήσει, αμέσως ή εμμέσως, ποσοστό ίσο ή μεγαλύτερο του 95% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας, θα επιδιώξει τη διαγραφή των Μετοχών από το Χρηματιστήριο Αθηνών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v