Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Τριετής συμφωνία με ΕΠΟ

Τριετής συμφωνία επιτεύχθηκε μεταξύ των δύο πλευρών ΟΠΑΠ Α.Ε. και ΕΠΟ στο πλαίσιο της συνάντησης που είχαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Α.Ε. κ. Χ. Χατζηεμμανουήλ και ο Πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Σ. Πιλάβιος.

ΟΠΑΠ: Τριετής συμφωνία με ΕΠΟ
Τριετής συμφωνία  επιτεύχθηκε μεταξύ των δύο πλευρών ΟΠΑΠ Α.Ε. και Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) στο πλαίσιο της συνάντησης που είχαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Α.Ε. κ. Χ. Χατζηεμμανουήλ και ο Πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Σ. Πιλάβιος.

Συγκεκριμένα, αποφασίσθηκε η τριετής οικονομική υποστήριξη της ΕΠΟ με το συνολικό ποσό των έντεκα εκατομμυρίων ευρώ (€11.000.000). Σημειώνεται ότι, το ποσό αυτό ενδέχεται να αυξηθεί περαιτέρω, κατά €500.000 σε περίπτωση πρόκρισης της Εθνικής Ομάδος στo Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου του 2010 και κατά €500.000 επιπλέον σε περίπτωση πρόκρισης της Εθνικής Ομάδος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου του 2012.

Η υπογραφή σχετικής σύμβασης μεταξύ της ΟΠΑΠ Α.Ε. και της ΕΠΟ, στην οποία θα περιγράφονται αναλυτικά οι επιμέρους όροι της συμφωνίας και τα ανταποδοτικά οφέλη της χορηγίας, θα ακολουθήσει τις καταστατικές αλλαγές της Ομοσπονδίας, που η ΟΠΑΠ Α.Ε. θεωρεί απαραίτητες και στις οποίες η ΕΠΟ έχει σαφώς συμφωνήσει, για την περαιτέρω θωράκιση του αποκλειστικού δικαιώματος της ΟΠΑΠ Α.Ε. για τη διοργάνωση αθλητικών στοιχημάτων.

Η εκταμίευση του πρώτου μέρους της χορηγίας θα γίνει αμέσως μετά την υπογραφή της ανωτέρω σύμβασης.

Αναφερόμενος στη χορηγία, ο Πρόεδρος της ΟΠΑΠ Α.Ε. δήλωσε: «Η σημερινή συμφωνία αποτελεί θετική εξέλιξη στις σχέσεις των δύο πλευρών και μια ακόμη επιτυχία στο πλαίσιο της στρατηγικής της εταιρείας για την υπεράσπιση του μονοπωλίου του Ελληνικού Δημοσίου και της συνεχούς διεύρυνσης των ωφελειών που προκύπτουν από αυτό για τον αθλητισμό και την κοινωνία».



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v