Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μυτιληναίος: Τρία βραβεία Επενδυτικών Σχέσεων

Τρεις διακρίσεις στα βραβεία Επενδυτικών Σχέσεων για το 2008 απέσπασε η Διεύθυνση Επενδυτικών Σχέσεων του ομίλου Μυτιληναίος η διοργάνωση των οποίων πραγματοποιήθηκε από την Capital Link με την υποστήριξη του ΧΑ.

Μυτιληναίος: Τρία βραβεία Επενδυτικών Σχέσεων
Τρεις διακρίσεις στα βραβεία Επενδυτικών Σχέσεων για το 2008, απέσπασε η Διεύθυνση Επενδυτικών Σχέσεων του ομίλου Μυτιληναίος στη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε από την Capital Link με την υποστήριξη του Χρηματιστηρίου Αθηνών, της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών, της Ένωσης Εισηγμένων Εταιρειών, της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, του ΣΜΕΧΑ και άλλων κορυφαίων φορέων της ελληνικής αγοράς.

Την εκδήλωση στήριξαν επίσης και πολλοί διεθνείς φορείς όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση Θεσμικών Επενδυτών και του FTSE.

Συγκεκριμένα, ο Διευθυντής Επενδυτικών Σχέσεων του Ομίλου, κ. Νίκος Κόντος απέσπασε το βραβείο "Καλύτερος Investor Relations Officer", ενώ στον Όμιλο Μυτιληναίος απονεμήθηκαν τα βραβεία για τις "Καλύτερες Επενδυτικές Σχέσεις με Ιδιώτες Επενδυτές" και για τις "Kαλύτερες Επενδυτικές Σχέσεις με Οικονομικά ΜΜΕ".

Τα βραβεία αυτά αποτελούν αναγνώριση της δέσμευσης της εταιρείας, απέναντι στην επενδυτική κοινότητα και στα ΜΜΕ, για παροχή πλήρους ενημέρωσης με διαφάνεια και συνέπεια, για την πορεία ανάπτυξης του Ομίλου.

Για την επιλογή των βραβευθέντων ακολουθήθηκε μία αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης από Κριτική Επιτροπή, αποτελούμενη από 34 παράγοντες της αγοράς από χρηματιστηριακές εταιρείες, εταιρείες αμοιβαίων κεφαλαίων, ξένους θεσμικούς επενδυτές και εκπροσώπους οικονομικών ΜΜΕ.

Στόχος του Ομίλου είναι να συνεχίσει να συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη του τομέα Επενδυτικών Σχέσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v