Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Εστιάζεται στο διαγωνισμό για Milli Piyango

Το κύριο ενδιαφέρον και προσπάθεια του ΟΠΑΠ εστιάζεται στον διαγωνισμό της 10ετούς αδειοδότησης της Τουρκικής Κρατικής Λοτταρίας (Milli Piyango), σημειώνει η εταιρία σε ανακοίνωσή της.

ΟΠΑΠ: Εστιάζεται στο διαγωνισμό για Milli Piyango
Το κύριο ενδιαφέρον και προσπάθεια του ΟΠΑΠ εστιάζεται στον διαγωνισμό της 10ετούς αδειοδότησης της Τουρκικής Κρατικής Λοτταρίας (Milli Piyango), σημειώνει η εταιρία σε ανακοίνωσή της, απαντώντας σε δημοσιεύματα.  

Όπως σημειώνει ο ΟΠΑΠ: "Είναι δηλωμένη η πρόθεση της ΟΠΑΠ Α.Ε. να διερευνήσει κάθε πιθανή ευκαιρία επέκτασης των δραστηριοτήτων της στο εξωτερικό, η οποία να εξασφαλίζει τους μεσο-μακροπόθεσμους στρατηγικούς στόχους της.

Προς τούτο, η ΟΠΑΠ Α.Ε. εξετάζει συστηματικά τα τεκταινόμενα και τις εξελίξεις στη διεθνή αγορά και σταθμίζει τις διαθέσιμες ή/και δυνητικά ενδιαφέρουσες επιλογές που παρουσιάζονται.

Είναι προφανές, όμως, ότι στην παρούσα περίοδο το κύριο ενδιαφέρον και προσπάθεια της εταιρείας, με δεδομένο και το μέγεθος της σχετικής αγοράς, εστιάζεται στον διαγωνισμό της 10ετούς αδειοδότησης της Τουρκικής Κρατικής Λοτταρίας (Milli Piyango), ο οποίος εισέρχεται στην πλέον κρίσιμη φάση με την κατάθεση δεσμευτικών προσφορών.

Σε κάθε περίπτωση, η ΟΠΑΠ Α.Ε. προχωράει με προσεκτικά βήματα και πάντα με γνώμονα την εξασφάλιση υπεραξίας για τους μετόχους της".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v