Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobank: Διακρίσεις για το e-banking

Ως την "Kαλύτερη διαδικτυακή τράπεζα για καταναλωτές και για επιχειρήσεις" στην Ελλάδα για το 2008 ανακήρυξε τη Eurobank το περιοδικό "Global Finance".

Eurobank: Διακρίσεις για το e-banking
Ως την "Kαλύτερη διαδικτυακή τράπεζα για καταναλωτές και για επιχειρήσεις" ("Best consumer internet bank" & "Best corporate/Institutional internet bank") στην Ελλάδα για το 2008 ανακήρυξε τη Eurobank EFG το περιοδικό "Global Finance".

Όπως επισημαίνεται από το περιοδικό, οι παράμετροι που αξιολογήθηκαν από τους συντάκτες ήταν, μεταξύ άλλων, η αποτελεσματικότητα στη στρατηγική ανάπτυξης και h εξυπηρέτησης της ηλεκτρονικής πελατείας, το εύρος των προσφερόμενων υπηρεσιών, τα οφέλη που απορρέουν από τη χρήση της υπηρεσίας, ο σχεδιασμός και η λειτουργικότητα του διαδικτυακού τόπου, κ.ά.


Επίσης, τον τίτλο "Κορυφαία επίδοση" απέσπασε το νέο e-banking της Eurobank από το εξειδικευμένο περιοδικό τεχνολογίας RAM. Το περιοδικό βαθμολόγησε με άριστα το νέο e-banking της Eurobank στο ετήσιο συγκριτικό τεστ που έγινε, κατατάσσοντάς το στην 1η θέση ανάμεσα στις αντίστοιχες υπηρεσίες των ελληνικών τραπεζών. Οι συντάκτες του περιοδικού έκαναν ειδική αναφορά στο φιλικό και εύχρηστο σχεδιασμό της νέας υπηρεσίας, στην αμεσότητα εκτέλεσης των συναλλαγών, καθώς και στις χαμηλές χρεώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v