Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MIG: Νέος επικεφαλής του Corporate Development

Η Marfin Investment Group ανακοινώνει ότι ο κ. Γιώργος Κουλούρης αναλαμβάνει επικεφαλής της Διεύθυνσης Corporate Development. Από τη νέα του θέση θα είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη της στρατηγικής του ομίλου.

MIG: Νέος επικεφαλής του Corporate Development
Η Marfin Investment Group (MIG) ανακοινώνει ότι ο κ. Γιώργος Κουλούρης αναλαμβάνει επικεφαλής της Διεύθυνσης Corporate Development του ομίλου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, από τη νέα του θέση ο κ. Κουλούρης θα είναι υπεύθυνος για την παρακολούθηση και ανάπτυξη της στρατηγικής του ομίλου της MIG καθώς και για την εξέταση νέων συναλλαγών και επενδύσεων από την πλευρά του ομίλου.

Ο κ. Κουλούρης έχει πείρα περισσότερων από 10 χρόνων στη διεθνή επενδυτική τραπεζική, σε συγχωνεύσεις και εξαγορές, ενώ μέχρι πρόσφατα ήταν Head of International Investment Banking της Marfin Popular Bank. Στο παρελθόν εργάστηκε σε χρηματοοικονομικούς οργανισμούς όπως είναι η UBS, η CSFB και η Deutsche Bank. Ο κ. Κουλούρης είναι κάτοχος ΜΒΑ από το INSEAD και πτυχίου οικονομικών από το Queen Mary, University of London.

Επιπλέον, η Διεύθυνση Corporate Development στελεχώνεται και από τους κ. Θεόδωρο Γιατράκο, Jeeho Park και Milan Stojanovic, στελέχη μέχρι πρότινος του International Investment Banking της Marfin Popular Bank. Ο κ. Γιατράκος στο παρελθόν έχει διατελέσει στέλεχος της Deutsche Bank και είναι κάτοχος master in Finance από το Imperial College London και πτυχίου Οικονομικών από το London School of Economics, University of  London.

Ο κ. Park στο παρελθόν έχει διατελέσει στέλεχος της Deutsche Bank και της HSBC, είναι κάτοχος πτυχίου πολιτικών επιστημών από το πανεπιστήμιο του Georgetown, ενώ πρόσφατα ανέλαβε και τη θέση του διευθυντή του τμήματος Σχέσεων με Επενδυτές της MIG.

Τέλος, ο κ. Stojanovic στο παρελθόν ήταν στέλεχος της Bear Stearns και είναι κάτοχος ΜΒΑ από το California State East Bay University και πτυχίου International Business από το European School of Business του Reutlingen της Γερμανίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v