Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΙΝΛΟΤ: Νέο συμβόλαιο στο Οχάιο

Η Intralot USA αναδείχτηκε προτιμητέος ανάδοχος σε διαγωνισμό που είχε προκηρύξει η Λοταρία του Οχάιο για τη λειτουργία, την ανάπτυξη και τη βελτίωση του στιγμιαίου λαχείου στην Πολιτεία του Οχάιο.

ΙΝΛΟΤ: Νέο συμβόλαιο στο Οχάιο
Η θυγατρική της Intralot στην Αμερική, Intralot USA, αναδείχτηκε προτιμητέος ανάδοχος σε διαγωνισμό που είχε προκηρύξει η Λοταρία του Οχάιο για τη λειτουργία, την ανάπτυξη και τη βελτίωση του στιγμιαίου λαχείου και των σχετικών υποστηρικτικών υπηρεσιών στην Πολιτεία του Οχάιο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, το συμβόλαιο θα είναι αρχικά διετούς ισχύος με δυνατότητα τριών επιπλέον ανανεώσεων διάρκειας 2 ετών η κάθε μία, ξεκινώντας από την 1η Ιουλίου του 2009, ενώ η αξία του αναμένεται να ανέλθει στα 5,5 εκατ. δολάρια ετησίως.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το νέο αυτό έργο ακολουθεί το συμβόλαιο που υπέγραψε η Intralot με τη Λοταρία του Οχάιο τον Ιούνιο του 2008 για τη διαχείριση του online συστήματος της λοταρίας και περιλαμβάνει την επεξεργασία, την αποθήκευση και τη συνολική διαχείριση των στιγμιαίων λαχείων, καθώς επίσης και τη διαχείριση και τη στελέχωση ενός συστήματος παραγγελιών και διανομής στιγμιαίων λαχείων τελευταίας τεχνολογίας.

Στην ανακοίνωσή της η Intralot επισημαίνει: "Η Λοταρία του Οχάιο, η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1974, είναι σήμερα η 10η μεγαλύτερη λοταρία των ΗΠΑ με βάση τις συνολικές της πωλήσεις, που ανήλθαν σε 2,3 δισ. δολάρια το 2008, με 1,4 δισ. δολάρια να προέρχεται από τις πωλήσεις των στιγμιαίων λαχείων. Στα 35 χρόνια λειτουργίας της η λοταρία έχει διαθέσει στη δημόσια εκπαίδευση περισσότερα από 16 δισ. δολάρια".

Ο διευθυντής της Λοταρίας του Οχάιο, κ. Michael A. Dolan, δήλωσε:  "Αναμένουμε με ανυπομονησία τα θετικά αποτελέσματα των τεχνολογικών λύσεων που παρέχει η Intralot για τα στιγμιαία λαχεία, προκειμένου να συνεχίσουμε απρόσκοπτα την υποστήριξη που παρέχουμε στη δημόσια εκπαίδευση".

Ο διευθύνων σύμβουλος της Intralot, κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, σχολίασε: "Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που η Λοταρία του Οχάιο επιλέγει και πάλι την Intralot για να παρέχει νέες υπηρεσίες. Η συνεργασία μας με τη λοταρία αποτελεί για εμάς ιδιαίτερη τιμή και ενισχύει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες, προκειμένου να βελτιώσουμε καλύτερα τη λειτουργία της λοταρίας".

Επίσης, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Intralot USA, κ. Tom Little, δήλωσε: "Η τεχνολογική λύση που θα παρέχουμε στο Οχάιο θα βελτιώσει τη λειτουργική επάρκεια της λοταρίας, αλλά παράλληλα θα της δώσει τη δυνατότητα να αυξήσει τη συνεισφορά της στη δημόσια εκπαίδευση της Πολιτείας του Οχάιο". Και πρόσθεσε ότι "είμαστε ενθουσιασμένοι με την ευκαιρία που μας δίνεται να ενισχύσουμε τη συνεργασία μας με τη λοταρία προς όφελος όλων των κατοίκων της Πολιτείας".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v