Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Υπογράφει συμφωνία με την Partygaming

H Intralot ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας με την PartyGaming, μία από τις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών στο Διαδίκτυο, η οποία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου.

Intralot: Υπογράφει συμφωνία με την Partygaming
H Intralot ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας με την PartyGaming, μία από τις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών στο Διαδίκτυο, η οποία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου. Η συνεργασία των δύο εταιριών έχει στόχο την έναρξη του "Intralot Poker" στην Ιταλία, της υπηρεσίας του online τουρνουά πόκερ της Intralot.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, μέσω αυτής της συμφωνίας η Intralot γίνεται το πρώτο μέλος του δικτύου πόκερ της PartyGaming στην Ιταλία. Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως η Intralot Italia διεξάγει αθλητικό και ιπποδρομιακό στοίχημα τόσο σε αποκλειστικά όσο και σε μη αποκλειστικά σημεία πώλησης στην Ιταλία και μέσω Διαδικτύου. Οι πωλήσεις του online πόκερ στην Ιταλία υπολογίζεται ότι θα φτάσουν περίπου το 1,5 δισ. ευρώ το 2009, ξεπερνώντας τις αρχικές προβλέψεις. Στις διαφημιστικές ενέργειες που θα πραγματοποιηθούν στην Ιταλία εντάσσεται και η προώθηση του online πόκερ μέσω του δικτύου λιανικής της Intralot, το οποίο αυτή τη στιγμή αποτελείται από 600 σημεία πώλησης.

Η Intralot και η PartyGaming, σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, θα συνεργαστούν για τη διερεύνηση ευκαιριών προκειμένου να παρέχουν υπηρεσίες online τυχερών παιχνιδιών σε συγκεκριμένες αγορές παγκοσμίως. Η συμφωνία είναι διάρκειας 5 ετών με δυνατότητα περισσότερων ανανεώσεων, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση, ο κ. Jim Ryan, διευθύνων σύμβουλος της PartyGaming, δήλωσε: "Η συμφωνία με την Intralot αποτελεί ακόμα ένα σημαντικό βήμα προς την επίτευξη του στόχου μας, ο οποίος είναι να ενισχύσουμε το κομμάτι των υπηρεσιών μας που απευθύνονται σε επιχειρήσεις (Β2B). Είμαστε ενθουσιασμένοι από την έναρξη της συνεργασίας μας με την Intralot, την ηγέτιδα εταιρία του κλάδου και κορυφαία της τεχνολογίας, η οποία έχει στο ενεργητικό της σημαντικές συνεργασίες με κρατικούς οργανισμούς και παρουσία σε 50 χώρες, μεταξύ των οποίων και την Ιταλία, όπου έχει ήδη εδραιώσει τη θέση της ακολουθώντας διαρκώς ανοδική πορεία".

Ο διευθύνων σύμβουλος της Intralot, κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, δήλωσε: "Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη συνεργασία μας με την PartyGaming, μία από τις σημαντικότερες εταιρίες παροχής υπηρεσιών τυχερών παιχνιδιών στο Διαδίκτυο και υψηλής ποιότητας παγκοσμίως. Είμαστε πεπεισμένοι πως η πρώτη μας συνεργασία με την PartyGaming στην Ιταλία θα θέσει τις βάσεις για επωφελείς συνεργασίες και σε άλλες αγορές διεθνώς, αποτελώντας το εφαλτήριο για επιπλέον προώθηση των λύσεων και υπηρεσιών της Intralot για τη διεξαγωγή online τυχερών παιχνιδιών".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v