Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Space: Συνεργασία με τη Cisco στην IP Tηλεφωνία

Την επιτυχή ολοκλήρωση της παρουσίασης, των νέων τεχνολογικών τάσεων στο χώρο της IP Tηλεφωνίας, που διοργανώθηκε στις 25 Φεβρουαρίου, σε συνεργασία με τη Cisco Hellas, ανακοίνωσε η Space Hellas.

Space: Συνεργασία  με τη Cisco στην IP Tηλεφωνία
Την επιτυχή ολοκλήρωση της παρουσίασης, των νέων τεχνολογικών τάσεων στο χώρο της IP Tηλεφωνίας, που διοργανώθηκε στις 25 Φεβρουαρίου, σε συνεργασία με τη Cisco Hellas, ανακοίνωσε η Space Hellas.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, με τίτλο ”Ενοποιημένες Τεχννολογίες: Μύθος ή Πραγματικότητα” στελέχη της Space Hellas και της Cisco Systems από την Ελλάδα και το εξωτερικό κατέθεσαν, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρίας, τις δικές τους εμπειρίες, γνώσεις και απόψεις.

O Πάρις Δροσινός, διευθύνων σύμβουλος της Space Hellas, επισήμανε στη εν λόγω παρουσίαση, τις τάσεις της αγοράς πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, τη θέση της Space Hellas στην αγορά αυτή και την πολύτιμη συνεργασία της με τη Cisco Systems.

Στη συνέχεια, ο Τάσος Γκιόκας, γενικός εμπορικός διευθυντής της Space Hellas, υπογράμμισε τις πρωτοποριακές λύσεις τηλεφωνίας ”νέας γενιάς” που προσφέρει η Space Hellas, ενώ συνέχισε με μία σύντομη εισαγωγή στο μεγαλύτερο έργο ΙP τηλεφωνίας των Βαλκανίων, που εγκατέστησε η Space Hellas στις εγκαταστάσεις της Delta Singular.

Παράλληλα, μηχανικοί και των δύο εταιριών ανέλυσαν σε βάθος θέματα IP Τηλεφωνίας, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, εστιάζοντας σε πραγματικές εφαρμογές και στις δυνατότητες που παρέχουν οι λύσεις της Cisco Systems, μετατρέποντας το τηλέφωνο σε ένα ακόμη παραγωγικό εργαλείο για κάθε επιχείρηση, η οποία μπορεί να απολαμβάνει πολλαπλά οφέλη από τη χρήση της ΙP τηλεφωνίας.

Από πλευράς Cisco Systems, μεταξύ άλλων, μίλησαν υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρίας όπως ο κ. Χ.Τριζόγλου, γενικός διευθυντής της Cisco Systems, καθώς και ο κ. Jorge Botifoll, Vice President EMEA, Mediterranean Cisco Systems.

Η παρουσίαση έκλεισε με ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον case study που παρουσίασε ο Γιάννης Βούλγαρης, ανώτατος διευθυντής έρευνας και ανάπτυξης της Delta Singular και αφορούσε στη μελέτη και υλοποίηση από τη Space Hellas σε συνεργασία με τη Cisco Systems, του μεγαλύτερου έργου IP Τηλεφωνίας στα Βαλκάνια, στις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις της Delta Singular.

Χορηγοί επικοινωνίας, ήταν το ηλεκτρονικό newsletter Netfax, καθώς και το μηνιαίο περιοδικό Ne.o.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v