Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MIG: Εντός Απριλίου οι αποφάσεις για κεφάλαια

Εντός του Απριλίου θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για τον χρόνο και τρόπο υλοποίησης της άντλησης κεφαλαίων της MIG, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση μετά την τηλεδιάσκεψη με τους αναλυτές.

MIG: Εντός Απριλίου οι αποφάσεις για κεφάλαια
Εντός του Απριλίου θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για τον χρόνο και τρόπο υλοποίησης της άντλησης κεφαλαίων της Marfin Investment Group, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση μετά την τηλεδιάσκεψη με τους αναλυτές.

Ειδικότερα, με αφορμή την δημοσίευση των ετησίων οικονομικών αποτελεσμάτων η διοίκηση της εταιρείας MARFIN INVESTMENT GROUP πραγματοποίησε χθες την ετήσια ενημέρωση των αναλυτών. Σ' αυτήν έγινε εκτενής ανάλυση των οικονομικών στοιχείων της χρήσης για το 2008 καθώς και των προοπτικών του ομίλου. Κατά την διάρκεια της τηλεδιάσκεψης έγινε αναφορά στα σχέδια για την αποφασισθείσα αύξηση κεφαλαίου της εταιρείας.

Η διοίκηση ανέφερε ότι παραμένει σταθερή στις προθέσεις της να πραγματοποιηθεί η εξαγγελθείσα άντληση κεφαλαίων για επενδύσεις στον τραπεζικό χώρο της Νοτιανατολικής Ευρώπης αλλά σε συνεργασία με τους εξωτερικούς συμβούλους επαναξιολογεί τον τρόπο και τον χρόνο υλοποίησης της δεδομένου ότι η ληφθείσα από την Γενική Συνέλευση απόφαση για την αύξηση με την έκδοση κοινών μετοχών με ελάχιστη τιμή διάθεσης τα 5 ευρώ ανά μετοχή δεν μπορεί να υλοποιηθεί κάτω από τις τρέχουσες αντίξοες χρηματοοικονομικές συνθήκες, ενώ η Διοίκηση δεν πιστεύει ότι είναι προς το συμφέρον των μετόχων της η έκδοση νέων μετοχών σε τιμή κατώτερη των 5 ευρώ.

Η διοίκηση δεσμεύθηκε ότι εντός του Απριλίου θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για τον χρόνο και τρόπο υλοποίησης της εν λόγω άντλησης κεφαλαίων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v