Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελινόιλ: Από τις 10 Μαρτίου στο ταμπλό

Από τις 10 Μαρτίου 2004 ξεκινάει η διαπραγμάτευση των 9.400.000 μετοχών της Ελινόιλ στο Χ.Α. Υπενθυμίζεται ότι η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών ορίστηκε στην ανώτατη τιμή του εύρους και συγκεκριμένα στα 6,80 ευρώ.

Ελινόιλ: Από τις 10 Μαρτίου στο ταμπλό
Στις 10 Μαρτίου ξεκινάει η διαπραγμάτευση των μετοχών της Ελινόιλ στο Χ.Α.

Υπενθυμίζεται πως η εταιρία θα εισαγάγει συνολικά προς διαπραγμάτευση 9.400.000 μετοχές, μετά τη δημόσια εγγραφή και την έκδοση 2.360.000 νέων κοινών ανώνυμων μετοχών.

Η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών ορίστηκε στην ανώτατη τιμή του δεσμευτικού εύρους τιμών, δηλαδή στα 6,80 ευρώ ανά μετοχή.

Σε ό,τι αφορά το σύνολο των κεφαλαίων που άντλησε η Ελινόιλ από τη δημόσια εγγραφή και την ιδιωτική τοποθέτηση, ανήλθε στα 16.023.282 ευρώ, τα οποία θα χρηματοδοτήσουν το επενδυτικό της πρόγραμμα.

Σημειώνεται ότι υπάρχει δέσμευση των παλαιών μετόχων, οι οποίοι κατέχουν πλέον το 74,9% του μετοχικού κεφαλαίου, για μη πώληση μετοχών εκ του ποσοστού τους κατά τη διάρκεια των πρώτων έξι μηνών από την έναρξη διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας στο Χ.Α.

Επίσης, σημειώνεται πως η Ελινόιλ δραστηριοποιείται εδώ και 50 χρόνια στην ενεργειακή αγορά, καλύπτοντας ένα ευρύτατο φάσμα δραστηριοτήτων.

Διαθέτει ένα δίκτυο 400 πρατηρίων υγρών καυσίμων, που λειτουργούν κάτω από το εμπορικό σήμα ”ελίν”, κατέχει σημαντική θέση στην κάλυψη των ενεργειακών αναγκών της ελληνικής βιομηχανίας με υγρά και στερεά καύσιμα, καλύπτει τις ανάγκες των ποντοπόρων πλοίων με λιπαντικά τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Παράλληλα, δραστηριοποιείται σημαντικά με την κάλυψη των αναγκών των σκαφών αναψυχής με υγρά καύσιμα και λιπαντικά, ασχολείται με τη θέρμανση οικιών και διαθέτει πλήρη γκάμα λιπαντικών και ειδικών προϊόντων για κάθε είδους οχήματα και μηχανήματα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v