Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΧΑΕ: Στις 6/5 η ετήσια Γ.Σ.

Η εταιρία ΕΧΑΕ ενημερώνει το οικονομικό ημερολόγιο για να συμπεριλάβει και την επιστροφή κεφαλαίου που αποφάσισε το Δ.Σ. της ΕΧΑΕ την 23/2/09.  Η ετήσια Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου 2009.

ΕΧΑΕ: Στις 6/5 η ετήσια Γ.Σ.
Η εταιρία ΕΧΑΕ ενημερώνει το οικονομικό ημερολόγιο για το έτος 2009, για να συμπεριλάβει και την επιστροφή κεφαλαίου που αποφάσισε το Δ.Σ. της ΕΧΑΕ την 23η Φεβρουαρίου 2009.

Ειδικότερα, η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση  θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου 2009. Η αποκοπή μερίσματος ορίσθηκε στις 13 Μαΐου 2009, ενώ δικαιούχοι μερίσματος - Record date είναι οι κάτοχοι μετοχών στις 15 Μαΐου 2009 *

* Σύμφωνα με το νέο αναθεωρημένο Κανονισμό Χ.Α. οι εταιρικές πράξεις από 1.1.2009 διενεργούνται με βάση τον κανόνα "record date" που αντικαθιστά τον κανόνα "trade date". Με το νέο κανόνα, δικαιούχοι της εταιρικής πράξης (εν προκειμένω του μερίσματος) είναι οι επενδυτές που είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. της σχετικής ημέρας. (record date).

Η καταβολή του μερίσματος  ορίσθηκε για την Πέμπτη, 21 Μαΐου 2009

Στις 4 Μαΐου 2009 θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα α' τριμήνου 2009, στις 29 Ιουλίου τα αποτελέσματα εξαμήνου και στις 29 Οκτωβρίου τα αποτελέσματα 9μήνου.

Η αποκοπή της επιστροφής κεφαλαίου ορίσθηκε για την Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2009.
Δικαιούχοι της επιστροφής κεφαλαίου - Record date είναι οι κάτοχοι μετοχών την Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2009. Η καταβολή της επιστροφής κεφαλαίου ορίσθηκε την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2009.

Το μέρισμα για την χρήση του 2008 θα καταβληθεί μέσω της Τράπεζας Πειραιώς. Η Τράπεζα Πειραιώς θα πιστώσει τους λογαριασμούς των χειριστών, οι οποίοι με την σειρά τους θα καταβάλουν τα χρήματα στους δικαιούχους.

Οι ημερομηνίες αποκοπής και καταβολής της επιστροφής κεφαλαίου τελούν υπό την έγκριση της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας.

Σημειώνεται ότι η αποκοπή των δικαιωμάτων τόσο για το μέρισμα όσο για την επιστροφή κεφαλαίου θα πραγματοποιηθούν πριν από τη λήξη των τρεχουσών σειρών των σχετικών παραγώγων στα οποία η μετοχή της Εταιρείας συνιστά υποκείμενη αξία.

H εταιρεία διευκρινίζει ότι τα αποτελέσματα θα ανακοινώνονται μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v