Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Q&R: Επίσκεψη Βόσνιων εισαγγελέων στην Ελλάδα

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη αντιπροσωπείας Βόσνιων εισαγγελέων στην Ελλάδα που οργάνωσε η εταιρία συμβούλων European Profiles, μέλος του oμίλου Q&R, την περίοδο 15/02-22/02 στο πλαίσιο του έργου: ”Στήριξη προς τις Εισαγγελίες της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης”.

Q&R: Επίσκεψη  Βόσνιων εισαγγελέων στην Ελλάδα
Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη αντιπροσωπείας Βόσνιων εισαγγελέων στην Ελλάδα που οργάνωσε η εταιρία συμβούλων European Profiles, μέλος του oμίλου Q&R, στο πλαίσιο του έργου: ”Στήριξη προς τις Εισαγγελίες της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης”, το οποίο υλοποιείται με την χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και με την συνεργασία της SOGES και του Ευρωπαϊκού Κέντρου Δημοσίου Δικαίου.

Πιο συγκεκριμένα, εικοσιένα εισαγγελείς από διαφορετικές περιοχές της Βοσνίας συναντήθηκαν με έλληνες συναδέλφους τους στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη στο διάστημα 15-22 Φεβρουαρίου.

Εντύπωση προκάλεσε, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της εταιρίας, αφενός, η προθυμία των ελλήνων νομικών να μεταφέρουν αναλυτικά τις γνώσεις και την εμπειρία τους στους ξένους συναδέλφους τους και αφετέρου, το βάθος και εύρος των γνώσεών τους γύρω από τα προβλήματα εφαρμογής του νόμου σε διάφορες περιοχές του κόσμου.

Παράλληλα, οι εκπαιδευόμενοι επισκέφθηκαν θεραπευτικές κοινότητες απεξάρτησης από τα ναρκωτικά και ενημερώθηκαν γύρω από τις εφαρμογές της πληροφορικής στην καθημερινή δράση των εισαγγελέων.

Το έργο αναμένεται, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, να έχει θετικό αντίκτυπο στην προσπάθεια της δημοκρατίας της Βοσνίας να καταπολεμήσει το οργανωμένο έγκλημα.

Σημειώνεται ότι η European Profiles αποτελεί την βασική επιχειρηματική μονάδα παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών του ομίλου Q&R με μεγάλο αριθμό έργων τόσο στον ιδιωτικό, όσο και στον δημόσιο τομέα.

Τέλος, η εταιρία καταλήγει στην ανακοίνωση της ότι έχει να επιδείξει μία ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία στην υλοποίηση έργων τεχνικής βοήθειας στις οικονομίες που βρίσκονται σε μετάβαση, με κύρια έμφαση στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και στις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης με την χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v