Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΠΕ: Στις 31/3 η ετήσια γενική συνέλευση

Στις 31 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας Ελληνικά Πετρέλαια, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας. Θέματα που θα απασχολήσουν τους μετόχους είναι η έγκριση του μερίσματος 0,2 ευρώ και η διάθεση των κεφαλαίων της Πετρόλα.

ΕΛΠΕ: Στις 31/3 η ετήσια γενική συνέλευση
Στις 31 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας Ελληνικά Πετρέλαια, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας.

Σημειώνεται, πως η διοίκηση έχει προτείνει μέρισμα για την χρήση του 2003 ύψους 0,2 ευρώ, αυξημένο κατά 33% από αυτό της προηγούμενης χρήσης στα 0,15 ευρώ ανά μετοχή, υποδηλώνοντας μερισματική απόδοση της τάξεως του 2,6% με βάση το χθεσινό κλείσιμο (2/3/2004) στα 7,62 ευρώ.



Μεταξύ των άλλων, οι μέτοχοι των ΕΛΠΕ θα κληθούν να συζητήσουν την τροποποίηση της διάθεσης αντληθέντων κεφαλαίων της Πετρόλα, η οποία απορροφήθηκε πέρυσι.

Η ατζέντα της γενικής συνέλευσης περιλαμβάνει ακόμα την τροποποίηση του προγράμματος stock options της εταιρίας, την έγκριση των αμοιβών των μελών του διοικητικού συμβουλίου και την έγκριση δέσμευσης και μη διανομής φορολογηθέντων αποθεματικών ύψους 0,975 εκατ. ευρώ πριν την παρέλευση της δεκαετίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v