Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΤΕ: Συναντήσεις με επιχειρηματίες της Β. Ελλάδος

Συναντήσεις με επιχειρηματίες πελάτες της Εθνικής Τράπεζας στη Θεσσαλονίκη και το Κιλκίς είχαν ο Πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας κ. Τάκης Αράπογλου και ανώτατα στελέχη της Τράπεζας, στο πλαίσιο επίσκεψής τους στη Βόρεια Ελλάδα.

ΕΤΕ: Συναντήσεις με επιχειρηματίες της Β. Ελλάδος
Συναντήσεις με επιχειρηματίες πελάτες της Εθνικής Τράπεζας στη Θεσσαλονίκη και στο Κιλκίς είχαν ο πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας κ. Τάκης Αράπογλου και ανώτατα στελέχη της τράπεζας, στο πλαίσιο επίσκεψής τους στη Βόρεια Ελλάδα.
 
Ο πρόεδρος της ΕΤΕ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κύριους συντελεστές της επιχειρηματικής δραστηριότητας της περιοχής για την οικονομική κρίση και τις επιπτώσεις της στην περιοχή, καθώς και να υπογραμμίσει τη δέσμευση της τράπεζας να στηρίξει την υγιή επιχειρηματικότητα και τα νοικοκυριά στη δύσκολη σημερινή συγκυρία.

Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε προχθές (Τετάρτη) στη Θεσσαλονίκη. Στη συνάντηση που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα συνεργασίας, ήταν παρόντες περισσότεροι από 300 επιχειρηματίες από την ευρύτερη περιοχή της Βορείου Ελλάδας. Στη δεύτερη συνάντηση που έγινε χθες (Πέμπτη) στο Κιλκίς ήταν παρόντες περίπου 200 επιχειρηματίες. Στη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος της ΕΤΕ παρουσίασε τον νέο διευθυντή δικτύου των καταστημάτων για τη Βόρεια Ελλάδα κ. Αντώνη Μπούση, που αντικατέστησε τον κ. Σαράντη Ροδακινιά, τον οποίο η διοίκηση ευχαρίστησε για τις προσφερθείσες υπηρεσίες του.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι πολλοί επιχειρηματίες επισήμαναν την ευμενή απήχηση που είχαν στην κοινή γνώμη τα αποτελέσματα του ομίλου της ΕΤΕ για το 2008 και ιδιαίτερα για το τελευταίο τρίμηνο του έτους, καθώς και η εξαγγελία του κ. Τάκη Αράπογλου ότι η Εθνική θα συνεχίσει την ομαλή ροή χρηματοδότησης της υγιούς επιχειρηματικότητας και των νοικοκυριών, παίρνοντας παράλληλα νέες πρωτοβουλίες για την υποστήριξη κλάδων της οικονομίας και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που πλήττονται ιδιαίτερα από την κρίση.

Χαρακτηριστικά είναι και τα ευμενή σχόλια για την υιοθέτηση προγράμματος απασχόλησης για νέους που είναι άνεργοι, καθώς και για τη διατήρηση του ευρύ προγράμματος χορηγιών και εταιρικής ευθύνης της τράπεζας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v