Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΙΑΣΩ: Συμφωνία με Intrakat για νέα κλινική

Η ΙΑΣΩ ανακοινώνει ότι η ΙΑΣΩ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ και η INTRAKAT υπέγραψαν Μνημόνιο συνεργασίας για την ανέγερση κλινικής προϋπολογισμού 70 εκατ. ευρώ. στο δήμο Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

ΙΑΣΩ: Συμφωνία με Intrakat για νέα κλινική
Η ΙΑΣΩ ανακοινώνει ότι η ΙΑΣΩ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ και η INTRAKAT υπέγραψαν Μνημόνιο συνεργασίας για την ανέγερση κλινικής προϋπολογισμού 70 εκατ. ευρώ. στο δήμο Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

Η κλινική προβλέπεται να ανεγερθεί σε οικόπεδο ιδιοκτησίας της INTRAKAT έκτασης 12.680 τ.μ. θα έχει δυναμικότητα 160 κλινών απλής νοσηλείας και περίπου 40 κλινών ειδικών Μονάδων, όπως Μονάδες Εντατικής και Ενδιάμεσης Θεραπείας Ενηλίκων και Νεογνών, Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, Τεχνητής Γονιμοποίησης, κ.λ.π. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σχεδιασμός του κτιρίου θα γίνει με την αξιοποίηση συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας φιλικών προς το περιβάλλον.

Η ανέγερση της κλινικής θεωρείται θεμελιώδες έργο για την περιοχή καθώς θα καλύψει τις ανάγκες υπηρεσιών υγείας στην ευρύτερη περιοχή, ενώ, με την ολοκλήρωσή του θα δημιουργηθούν 600 θέσεις εργασίας για Νοσηλευτικό, Διοικητικό και Βοηθητικό προσωπικό.

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας, έχοντας ως κύριους άξονες την προσήλωση στις ανάγκες των ασθενών, τον σεβασμό στην ιατρική δεοντολογία και την προαγωγή της επιστημονικής γνώσης και σήμερα απασχολεί περισσότερα από 2000 άτομα προσωπικό ενώ συνεργάζεται με περισσότερους από 4000 ιατρούς.

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ διαθέτει τρεις υπερσύγχρονες κλινικές, τη μαιευτική, γυναικολογική και Γενική Κλινική ΙΑΣΩ, τη Γενική Κλινική ΙΑΣΩ General και τη νέα κλινική ΙΑΣΩ Παίδων, μια ολοκληρωμένη νοσοκομειακή μονάδα για παιδιά, 24ωρης λειτουργίας με καταξιωμένους πανεπιστημιακούς και νοσοκομειακούς ιατρούς. Στα άμεσα δε σχέδια του Ομίλου, είναι να λειτουργήσει η θυγατρική Εταιρία ΙΑΣΩ Θεσσαλίας τους επόμενους μήνες, υπερσύγχρονη Μαιευτική, Παιδιατρική και Γενική Κλινική στη Θεσσαλία δυναμικότητας 213 κλινών. Συνολικά, η κλινική ΙΑΣΩ διαθέτει 376 κλίνες, η ΙΑΣΩ Παίδων 65 ,και η κλινική ΙΑΣΩ General 237 κλίνες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v