Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intrasoft International: Εργο για ΙΝΚΑΤ

Η INTRASOFT International Α.Ε. ανακοίνωσε πως ολοκλήρωσε επιτυχώς το έργο εφαρμογής των προϊόντων επιχειρησιακού λογισμικού mySAP.com της SAP στην INTRACOM Κατασκευές A.E.

Intrasoft International: Εργο για ΙΝΚΑΤ
Η INTRASOFT International Α.Ε. ανακοίνωσε πως ολοκλήρωσε επιτυχώς το έργο εφαρμογής των προϊόντων επιχειρησιακού λογισμικού mySAP.com της SAP στην INTRACOM Κατασκευές A.E.

H INTRACOM Κατασκευές A.E., μέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών από το 2001, δραστηριοποιείται στον τεχνικό κατασκευαστικό χώρο από το 1987, καλύπτοντας με επιτυχία ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών σχεδιασμού, αδειοδότησης, εκτέλεσης, εγκατάστασης, κατασκευής και επίβλεψης σε μεγάλα τηλεπικοινωνιακά, ενεργειακά, βιομηχανικά, οικοδομικά και ηλεκτρομηχανολογικά έργα, με ετήσιο ενοποιημένο κύκλο εργασιών άνω των 50 εκ. ΕΥΡΩ, ενώ διατηρεί σημαντική παρουσία τόσο στην Ελλάδα όσο και στον ευρύτερο χώρο των Βαλκανίων, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το έργο εφαρμογής των προϊόντων λογισμικού SAP υλοποιήθηκε σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 12 μηνών και περιλάμβανε τη θέση σε πλήρη παραγωγική λειτουργία των υποσυστημάτων Οικονομικής Διαχείρισης, Διοικητικής Λογιστικής, Πωλήσεων & Διανομής, Διαχείρισης Υλικών και Αποθεμάτων, Διαχείρισης Υπεργολάβων, και Διαχείρισης και Κοστολόγησης Έργων.

Στο πλαίσιο του έργου εφαρμόστηκε, όπως αναφέρεται, για πρώτη φορά σε ελληνική εταιρεία, η ειδική λύση (Industry Solution) της SAP για τον Κατασκευαστικό Κλάδο (SAP Engineering, Constructions & Operations), εξασφαλίζοντας την αποτελεσματική και πλήρη μηχανογραφική κάλυψη της Διαχείρισης Συμβάσεων και Υπεργολάβων. Παράλληλα, καλύφθηκαν οι πρόσφατες απαιτήσεις της νομοθεσίας για την παρακολούθηση αποθεμάτων ανά έργο, καθώς και οι σχετικές απαιτήσεις καταστάσεων Χρηματιστηρίου.

Δεδομένων των ιδιαίτερα ανταγωνιστικών συνθηκών που χαρακτηρίζουν σήμερα τον Κατασκευαστικό Κλάδο, καθώς και της αυξανόμενης πολυπλοκότητας των σύγχρονων έργων υποδομής, η INTRACOM Κατασκευές A.E. επέλεξε τις λύσεις επιχειρησιακού λογισμικού SAP, με στόχο την αναδιοργάνωση των εσωτερικών της διαδικασιών, την εγκαθίδρυση μηχανισμών ελέγχου και βελτιστοποίησης των κοστολογικών δομών της, και την αποτελεσματικότερη διαχείριση των έργων και των σχέσεων της με τους πελάτες και συνεργάτες της.

Επιπροσθέτως, η INTRASOFT International ανέλαβε την οργάνωση και λειτουργία Helpdesk στην έδρα του πελάτη, για την αποτελεσματική και αδιάλειπτη υποστήριξη των 80 και πλέον χρηστών του συστήματος, ενώ σε μεταγενέστερη φάση θα υλοποιήσει και την κάλυψη του ERP συστήματος σύμφωνα με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (IAS).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v