Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ολυμπιακό έργο για J&P Ελλάς – ΕΤΕΘ (Αβαξ)

Στην υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή του ανατολικού κλάδου του Ολυμπιακού δακτυλίου (λεωφόρος Κηφισίας), προυπολογισμού 39,6 εκατ. ευρώ, προχώρησε (9/4) η κοινοπραξία των J&P Ελλάς – ΕΤΕΘ, οι οποίες είναι θυγατρικές της Αβαξ.

Ολυμπιακό έργο για J&P Ελλάς – ΕΤΕΘ (Αβαξ)
Την υπογραφή σύμβασης με την αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΕΧΩΔΕ για την κατασκευή του έργου ”Ανατολικός Κλάδος Ολυμπιακού Δακτυλίου (ανισόπεδος κόμβος στο Φάρο Ψυχικού, Αγία Βαρβάρα και Φιλοθέη) στη λεωφόρο Κηφισίας”, προυπολογισμού 39,6 εκατ. ευρώ (13,5 δισ. δρχ.) ανακοίνωσε η κοινοπραξία J&P Ελλάς – ΕΤΕΘ.

Σημειώνεται, ότι οι εταιρίες J&P Ελλάς και ΕΤΕΘ είναι θυγατρικές της Αβαξ και συμμετέχουν με ποσοστό 50% η κάθε μία στην ανάδοχο κοινοπραξία, ενώ η προαναφερθείσα σύμβαση υπεγράφη την Τρίτη, 9 Απριλίου.

Αντικείμενο του έργου είναι η σύνταξη των μελετών και η εκτέλεση των εξής έργων:

- Κατασκευή ανισόπεδου κόμβου Φάρου Ψυχικού

- Κατασκευή ανισόπεδου κόμβου Αγίας Βαρβάρας

- Κατασκευή ανισόπεδου κόμβου Φιλοθέης

- Κατασκευή δύο κάτω διαβάσεων πεζών

- Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων στο εύρος κατασκευής οδικών έργων.

- Τα έργα πράσινου και διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου, τα οποία προβλέπονται και στους εγκεκριμένους περιβαντολλογικούς όρους

- Οι μετατοπίσεις δικτύων ΟΚΩ.

Επίσης οι εργασίες σήμανσης, ηλεκτροφωτισμού, ύδρευσης, άρδευσης, αποχέτευσης και οτιδήποτε άλλο απαιτηθεί για την ολοκλήρωση του έργου.

Από τους 3 παραπάνω κόμβους, αυτός του Φάρου Ψυχικού θα ολοκληρωθεί πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ για τους υπόλοιπους δύο, η έναρξη της κατασκευής τους προβλέπεται μετά το πέρας των Ολυμπιακών Αγώνων και η ολοκλήρωση τους περί το τέλος του 2006.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v