Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δικαστική δικαίωση ΟΠΑΠ στην κόντρα με Intralot

Νομικά δικαιωμένο στην υπόθεση της διαιτησίας με την Intralot θέλουν τον ΟΠΑΠ πληροφορίες. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές έγινε δεκτή η αίτηση ακύρωσης δικαστικής απόφασης που τον υποχρέωνε να καταβάλει αποζημίωση στην Intralot.

Δικαστική δικαίωση ΟΠΑΠ στην κόντρα με Intralot
Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, εκδικάστηκε σήμερα υπέρ του ΟΠΑΠ το αίτημα ακύρωσης απόφασης του τριμελούς διαιτητικού δικαστηρίου.

Η απόφαση προέβλεπε ότι ο ΟΠΑΠ έπρεπε να καταβάλει στην Intralot ετήσια αποζημίωση για την μη εισαγωγή του ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα από τον Απρίλιο του 2001.

Εντός των προσεχών λεπτών αναμένεται ανακοίνωση του ΟΠΑΠ.

Υπενθυμίζεται ότι μέσω της απόφασης είχε επιδικαστεί υπέρ της Intralot το ποσό των 37,41 εκατ. ευρώ. Το ποσόν που είχε επιδιακαστεί είναι μέρος του ποσού που ζητήθηκε μέσω προσφυγής από την κοινοπραξία ΙΝΤΡΑΛΟΤ - Intralot International για διαφυγόντα κέρδη.

Η επίμαχη συμφωνία, για την οποία εκδηλώθηκαν διαφωνίες και ακολούθησε η προσφυγή, αφορά σύμβαση του ΟΠΑΠ με την κοινοπραξία που υπεγράφη στις 29 Μαρτίου 1999 (από τον τότε Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΠΑΠ, κ. Χρ. Σαλελέ) και προέβλεπε με γενικούς όρους συνεργασία και σύμπραξη των μερών για τη δημιουργία της αναγκαίας τεχνικής υποδομής (πλαίσιο) ορισμένου αριθμού πρακτορείων για τη διεξαγωγή του ιπποδρομιακού - κυνοδρομιακού στοιχήματος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v