Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Q-Telecom: Νέες υπηρεσίες ADSL

Απεριόριστη πρόσβαση στο internet με σταθερή μηνιαία χρέωση, ανεξάρτητα από το χρόνο σύνδεσης στο διαδίκτυο, θα προσφέρει από 1η Μαρτίου 2004 η Q-Telecom τόσο στην κινητή τηλεφωνία όσο και στη σταθερή.

Q-Telecom: Νέες υπηρεσίες ADSL
Απεριόριστη πρόσβαση στο internet με σταθερή μηνιαία χρέωση, ανεξάρτητα από το χρόνο σύνδεσης στο διαδίκτυο, θα προσφέρει από 1η Μαρτίου 2004 η Q-Telecom τόσο στην κινητή τηλεφωνία όσο και στη σταθερή.

Οι υπηρεσίες myQnet, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, θα προσφέρουν από 1η Μαρτίου του 2004 έξι νέες δυνατότητες πρόσβασης στο διαδίκτυο, τόσο σε ιδιώτες όσο και σε εταιρίες, μέσω της τεχνολογίας ADSL με τις συνδέσεις myQnet ADSL FAST Dynamic και myQnet ADSL FAST Static.

Όλες οι συνδέσεις myQnet θα απευθύνονται σε παλιούς και νέους συνδρομητές της Q-Telecom, τόσο στην κινητή τηλεφωνία με συμβόλαιο Q1 όσο και στη σταθερή τηλεφωνία με Q 1765.

Ειδικότερα, όπως τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση, οι συνδρομητές θα έχουν τη δυνατότητα για απεριόριστη πρόσβαση στο internet με σταθερή μηνιαία χρέωση, ανεξάρτητα από το χρόνο σύνδεσης στο διαδίκτυο, καθώς και τον όγκο των δεδομένων που διακινούνται, με υψηλές ταχύτητες σύνδεσης, τεχνολογίας ADSL, και με επιλογή δυναμικής ή στατικής διεύθυνσης (IP), στις πλέον συμφέρουσες τιμές.

Πιο συγκεκριμένα οι έξι (6) νέες διαφορετικές επιλογές συνδέσεων έχουν τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

* myQnet ADSL Fast (Dynamic) 384 Kbps, με μηνιαία χρέωση 25 ευρώ,

* myQnet ADSL Fast (Dynamic) 512 Kbps, με μηνιαία χρέωση 45 ευρώ,

* myQnet ADSL Fast (Dynamic) 1024 Kbps, με μηνιαία χρέωση 90 ευρώ,

* myQnet ADSL Fast (Static) 384 Kbps, με μηνιαία χρέωση 30 ευρώ,

* myQnet ADSL Fast (Static) 512 Kbps, με μηνιαία χρέωση 50 ευρώ,

* myQnet ADSL Fast (Static) 1024 Kbps, με μηνιαία χρέωση 95 ευρώ.

Παράλληλα, μειώνονται, έως 49%, όλες οι μηνιαίες χρεώσεις στις συνδέσεις myQnet με πρόσβαση στο internet μέσω του τηλεφωνικού δικτύου PSTN και ISDN. Οι νέες ανταγωνιστικές τιμές είναι 8 ευρώ μηνιαία χρέωση για την υπηρεσία myQnet PSTN 56 Kbps, 15 ευρώ για την υπηρεσία myQnet ISDN 64 Kbps, και 20 ευρώ για την υπηρεσία myQnet ISDN 128 Kbps.

Επισημαίνεται, πως σε όλες τις συνδέσεις προσφέρονται δωρεάν οι επιπλέον υπηρεσίες Web mail ([email protected]), User pagers (30Mb) , My account, Search engine, Mirror sites, Chat groups, Net meeting, και News groups.

Τέλος, όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, η Q-Telecom προσφέρει ελάχιστη διάρκεια σύνδεσης δύο (2) μηνών, και εξασφαλίζει πανελλαδική πρόσβαση στο internet με τη συνεργασία του δικτύου της Hellas On Line.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v