Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα υπηρεσία MusicCall από τον ΟΤΕ

Ο ΟΤΕ ανακοίνωσε την υπηρεσία MusicCall, με την οποία παρέχει στους πελάτες του τη δυνατότητα να επιλέξουν τον ήχο κλήσης που θα ακούει αυτός που τους καλεί, προσφέροντας έναν νέο τρόπο επικοινωνίας.

Νέα υπηρεσία MusicCall από τον ΟΤΕ
Ο ΟΤΕ εισάγει στον χώρο της σταθερής τηλεφωνίας την υπηρεσία MusicCall, με την οποία παρέχει στους πελάτες του τη δυνατότητα να επιλέξουν τον ήχο κλήσης που θα ακούει αυτός που τους καλεί, προσφέροντας έναν νέο, διασκεδαστικό τρόπο έκφρασης και επικοινωνίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με την υπηρεσία MusicCall καθένας έχει τη δυνατότητα να εμπλουτίσει τον ήχο κλήσης (ringing tone) που ακούει αυτός που τον καλεί.

Συγκεκριμένα, μπορεί να επιλέγει μουσικά κομμάτια από διάφορες ελληνικές και ξένες επιτυχίες, ηχητικά εφέ, προσωποποιημένα μηνύματα κ.ά. από ένα μεγάλο πλήθος διαθέσιμων ήχων/ringtones, τους οποίους μπορεί να αλλάζει όσο συχνά επιθυμεί.

Επιπλέον, εκτός από την επιλογή του ίδιου ήχου κλήσης για όλους όσοι καλούν, υπάρχει και η δυνατότητα προσωποποίησης της υπηρεσίας. Μπορεί δηλ. κάποιος να δημιουργήσει διάφορους συνδυασμούς ήχων, να επιλέξει διαφορετικό ringtone ανά ομάδα επαφών, καθώς και χρονικό διάστημα που επιθυμεί να διατηρεί ενεργοποιημένη την υπηρεσία, μετατρέποντας έτσι μια απλή κλήση σε διασκέδαση.

Όπως επισημαίνεται, η υπηρεσία OTE MusicCall διατίθεται με 0,5 ευρώ/μήνα. Η χρέωση είναι 1,785 ευρώ για κάθε τραγούδι ή ήχο, ενώ υπάρχει και δυνατότητα επιλογής δωρεάν τραγουδιών. Σε όσους εγγραφούν στην υπηρεσία μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου 2009 δίνεται δωρεάν η συνδρομή για τους δύο πρώτους μήνες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v