Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Aναδάσωση με την υποστήριξη της Cosmote

Mετά τη μεγαλύτερη εθελοντική εκστρατεία αναδάσωσης με δενδροφύτευση 40.000 δέντρων από 20.000 εθελοντές, που πραγματοποιήθηκε στην Πεντέλη, η COSMOTE υποστήριξε και την αναδάσωση στο Κορωπί Αττικής.

Aναδάσωση με την υποστήριξη της Cosmote
Mετά τη μεγαλύτερη εθελοντική εκστρατεία αναδάσωσης με δενδροφύτευση 40.000 δέντρων από 20.000 εθελοντές, που πραγματοποιήθηκε στην Πεντέλη, η COSMOTE υποστήριξε και την αναδάσωση στο Κορωπί Αττικής, μια πρωτοβουλία του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (Σ.Π.Α.Υ.) με τη συνεργασία του Δήμου Κρωπίας.

Πιο συγκεκριμένα, στη θέση Παλάτι - Αγ. Θωμάς, δημόσια δασική έκταση του Υμηττού, η οποία έχει πληγεί από πυρκαγιές αρκετές φορές κατά το παρελθόν, την Κυριακή 8 Μαρτίου 2009 σε μια έκταση 30 καμένων στρεμμάτων δενδροφυτεύτηκαν 3.000 δέντρα.

Την πρωτοβουλία χαιρέτησαν ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, κ. Γεώργιος Βλάχος, ενώ παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Υ. και Δήμαρχος Βύρωνα, κ. Νίκος Χαρδαλιάς, ο Δήμαρχος Κορωπίου, κ. Θεόδωρος Αθανασόπουλος και άλλοι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Στο πλαίσιο της χορηγίας η COSMOTE υποστηρίζει οικονομικά τόσο την αγορά των 3.000 δενδρυλλίων, όσο και τη μελλοντική συντήρηση, τη λίπανση και το πότισμά τους.

Η ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης της COSMOTE και της συνεχούς προσπάθειας της για την ανακούφιση της κοινωνίας και του περιβάλλοντος από τις συνέπειες των φυσικών καταστροφών, που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2007 και συνεχίζεται με στόχο την οικονομική, κοινωνική, περιβαλλοντική και πολιτιστική ανάκαμψη των πληγεισών περιοχών.

Την Κυριακή 22 Μαρτίου η COSMOTE θα υποστηρίξει την αναδάσωση στην Αργυρούπολη, πρωτοβουλία του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (Σ.Π.Α.Υ.) με τη συνεργασία του Δήμου Αργυρούπολης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v