Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καθημερινή: Προς το Χ.Α. η Αργοναύτης

Αίτηση εισαγωγής για την Κύρια Αγορά του Χ.Α. κατέθεσε η θυγατρική της Καθημερινής Αργοναύτης Εταιρία Επενδύσεων στην Ποντοπόρο Ναυτιλία, ύστερα από σχετική απόφαση της Γ.Σ., η οποία αποφάσισε μεταξύ άλλων την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με δημόσια εγγραφή κατά 10,19 εκατ. ευρώ με καταβολή μετρητών.

Καθημερινή: Προς το Χ.Α. η Αργοναύτης
Αίτηση εισαγωγής για την Κύρια Αγορά του Χ.Α. κατέθεσε η κατά 100% θυγατρική της Καθημερινής Αργοναύτης Εταιρία Επενδύσεων στην Ποντοπόρο Ναυτιλία.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Καθημερινής, η Αργοναύτης αποτελεί την πρώτη εταιρία επενδύσεων στην ποντοπόρο ναυτιλία (βάσει του ν. 2843/2000, όπως έχει τροποποιηθεί από τον ν. 2992/2002) που υποβάλει αίτηση εισαγωγής στο Χ.Α.

Σημειώνεται πως η απόφαση για την εισαγωγή της εταιρίας στο Χ.Α. ελήφθη κατά τη διάρκεια της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της Αργοναύτης στις 21/1/2004, η οποία μεταξύ άλλων αποφάσισε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με δημόσια εγγραφή κατά 10.197.200 ευρώ, με καταβολή μετρητών, με την έκδοση 10.197.200 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, ονομαστικής αξίας 1,00 ευρώ η κάθε μία.

Η τιμή διάθεσης θα καθορισθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 350/85 πριν τη δημόσια εγγραφή. Σύμβουλοι έκδοσης και κύριοι ανάδοχοι είναι η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και η Τράπεζα Πειραιώς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v