Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Rainbow:Στις 27/3 η ΓΣ για εξαγορά από Info-Quest

Στις 27 Μαρτίου και όχι στις 19/3/2009 θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση της Rainbow, ύστερα από την από 5/3 απόφαση του Δ.Σ., για το θέμα έγκρισης πρότασης εξαγοράς μετοχών τoυ βασικού μετόχου.

Rainbow:Στις 27/3 η ΓΣ για εξαγορά από Info-Quest
Στις 27 Μαρτίου και όχι στις 19/3/2009 θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση της Rainbow, ύστερα από την από 5/3 απόφαση του Δ.Σ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στη Γ.Σ. θα συζητηθεί η έγκριση πρότασης εξαγοράς μετοχών τoυ βασικού μετόχου καθώς και λοιπών μετοχών, η εκλογή νέου Δ.Σ. και την παροχή αδείας πώλησης στοιχείων ενεργητικού στον βασικό μέτοχο.

Υπενθυμίζεται, ότι η Διοίκηση της Info-Quest υπέβαλε μη δεσμευτική προσφορά προς το βασικό μέτοχο της Rainbow, κ. Γεώργιο Βάμιαλη για την αγορά 5.967.386 μετοχών που κατέχει στην εταιρία, οι οποίες αντιπροσωπεύουν το 79,6% του μετοχικού της κεφαλαίου.

Το προσφερόμενο τίμημα ανέρχεται σε ευρώ 1,46 ανά μετοχή κι ενδέχεται να μειωθεί μόνο εφ'όσον υπάρχουν σοβαρά ευρήματα στο διενεργούμενο νομικό και οικονομικό έλεγχο, ο οποίος αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Μαρτίου 2009.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v