Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Frigoglass: Δημιουργία νέων διευθύνσεων

Στη δημιουργία των νέων τμημάτων Marketing, Engineering και Business Development, προχώρησε ο όμιλος Frigoglass, στο πλαίσιο στρατηγικής του ανάπτυξης. Eπικεφαλείς των νέων διευθύνσεων τίθενται οι κ.κ. Κωνσταντίνος Γεωρκάτζης, Tom Aas και Πέτρος Διαμαντίδης.

Frigoglass: Δημιουργία νέων διευθύνσεων
Στη δημιουργία των νέων τμημάτων Marketing, Engineering και Business Development, προχώρησε ο όμιλος Frigoglass, στο πλαίσιο στρατηγικής του ανάπτυξης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Frigoglass, επικεφαλείς των νέων διευθύνσεων τίθενται οι κ.κ. Κωνσταντίνος Γεωρκάτζης, Tom Aas και Πέτρος Διαμαντίδης.

Πιο συγκεκριμένα, στο τμήμα Marketing, ο κ. Κωνσταντίνος Γεωρκάτζης αναλαμβάνει τη γενική διεύθυνση εταιρικής επικοινωνίας, καθώς και τη χάραξη και υλοποίηση στρατηγικής marketing, για το σύνολο των δραστηριοτήτων του ομίλου.

Όσον αφορά στο τμήμα Engineering, ο κ. Tom Aas, παράλληλα με τον έλεγχο της εφαρμογής της στρατηγικής ανάπτυξης των προϊόντων (Product Development Strategy), έχει τη συνολική ευθύνη για την αξιολόγηση των επενδύσεων, το συντονισμό των μεθόδων παραγωγής και την επίβλεψη της παραγωγικής ικανότητας, με έμφαση το Cool Operations και τον κλάδο υαλουργίας στη Νιγηρία.

Τέλος, στο Τμήμα Business Development, ο κ. Πέτρος Διαμαντίδης έχει τη συνολική ευθύνη για την αξιολόγηση των επιχειρηματικών ευκαιριών, σε επίπεδο ομίλου.

Όπως επισημαίνεται παράλληλα στην ανακοίνωση, τη γενική διεύθυνση του κλάδου Επαγγελματικής Ψύξης (Cool Operations) αναλαμβάνει ο κ. Δημήτρης Βαλαχής.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Frigoglass, κ. Δημήτρης Λόης, σε σχετική του δήλωση ανέφερε τα ακόλουθα: ”Η Frigoglass, χαρακτηρίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο, για την πελατοκεντρική και καινοτόμο πολιτική της καθώς και την υγιή οικονομική της κατάσταση. Αυτό, είναι αποτέλεσμα πολλών ετών επιτυχημένης και σκληρής δουλειάς, αφοσιωμένων στο σύστημα της Frigoglass, ανθρώπων”.

Επίσης, προσθέτει πως ”Σε αυτό το πλαίσιο, αναπτύσσουμε την ομάδα της Frigoglass με στόχο: την περαιτέρω ανάπτυξη, εξέλιξη και καθιέρωση της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v