Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Info-Quest: Εφαρμογές λογισμικού για ΟΤΑ

Τη διεύρυνση του μεριδίου αγοράς της κατά το 2003 στον τομέα των εξειδικευμένων εφαρμογών λογισμικού για οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης ανακοίνωσε η Info-Quest.

Info-Quest: Εφαρμογές λογισμικού για ΟΤΑ
Τη διεύρυνση του μεριδίου αγοράς της κατά το 2003 στον τομέα των εξειδικευμένων εφαρμογών λογισμικού για Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης ανακοίνωσε η Info-Quest.

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, από το λεκανοπέδιο της Αττικής οι Δήμοι Καλλιθέας, Κερατσινίου, Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Νέας Ιωνίας, Αγίων Αναργύρων, Κορυδαλλού, Μοσχάτου, Νέας Σμύρνης, Χολαργού, Διονύσου, Άνοιξης και Ν. Πεντέλης, επέλεξαν για την οικονομική τους διαχείριση το ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα Q-Prime/Financials της Info-Quest.

Σημειώνεται ότι με τις νέες εγκαταστάσεις, η Info-Quest διευρύνει σημαντικά το μερίδιο αγοράς της στον τομέα των εξειδικευμένων εφαρμογών λογισμικού για οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης, το οποίο ξεπερνά πλέον το 50% για τον νομό Αττικής (για δήμους με πληθυσμό πάνω από 10.000 κατοίκους).

Συγκεκριμένα, το εν λόγω πρόγραμμα καλύπτει πλήρως την οικονομική διαχείριση των Ν.Π.Δ.Δ.- Ο.Τ.Α. και είναι προσαρμοσμένο στις ειδικές απαιτήσεις που θέτουν τα Π.Δ. 205/98, 315/99 κλπ. (κλαδικά λογιστικά σχέδια Ν.Π.Δ.Δ. - Ο.Τ.Α., για την εφαρμογή διπλογραφικού συστήματος).

Σημειώνεται ότι το πληροφοριακό σύστημα οικονομικής διαχείρισης Q-Prime/Financials, έχει αναπτυχθεί από το τμήμα ανάπτυξης λογισμικού της Decision, 100% θυγατρικής της Info-Quest.

Επίσης, όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, τον Ιούλιο 2003, το πληροφοριακό σύστημα πέρασε με επιτυχία τον ”Έλεγχο Συμμόρφωσης” του ΥΠΕΣΔΔΑ, για τις προμηθεύτριες εταιρίες λογισμικού, που έχουν αναλάβει την εφαρμογή του ενιαίου οικονομικού διπλογραφικού συστήματος των ΟΤΑ, παρουσιάζοντας τις μικρότερες αποκλίσεις από τις εφαρμογές που ελέγχθηκαν.

Τέλος, σημειώνεται ότι το σύστημα έχει εγκατασταθεί και λειτουργεί πλήρως σε πάνω από 200 ΟΤΑ και ΝΠΔΔ, όπως Δήμους και Κοινότητες, Επιμελητήρια, Πανεπιστήμια, ΔΕΥΑ, Ενώσεις, Συλλόγους κλπ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v