Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha: Αύξηση 21,3% στα κέρδη της ABC Factors

Η ABC Factors, του Ομίλου της Alpha Bank, πέτυχε δυναμική ανάπτυξη εργασιών και κερδοφορίας το 2008 με αύξηση 19% του κύκλου εργασιών και 21,3% των κερδών μετά από φόρους.

Alpha: Αύξηση 21,3% στα κέρδη της ABC Factors
Η ABC Factors, εταιρία του Ομίλου της Alpha Bank, επέτυχε δυναμική ανάπτυξη εργασιών και κερδοφορίας το 2008 με αύξηση κατά 19% του κύκλου εργασιών της στα 2,91 δισ. ευρώ, αύξηση των κερδών προ φόρων εισοδήματος σε 12 εκατ. ευρώ, καθώς και των κερδών μετά τον φόρο εισοδήματος κατά 21,3% στα 9,49 εκατ. ευρώ. 

Η προσήλωση στην υιοθέτηση των βέλτιστων πρακτικών όσον αφορά στη διαχείριση των κινδύνων, επέτρεψε τη διατήρηση του ποσοστού των απομειωμένων απαιτήσεων κατά πελατών, σε 0,59% επί των συνολικών προεξοφλήσεων, όπου σε συνδυασμό με τη δυνατή κερδοφορία έχει ως αποτέλεσμα την υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια.

Η θέση της εταιρίας στην αγορά του factoring ενισχύθηκε περαιτέρω ως ο πλέον αξιόπιστος φορέας υπηρεσιών factoring στην Ελλάδα και το εξωτερικό, διατηρώντας για δέκατη τρίτη συνεχή χρονιά την ηγετική της θέση στον κλάδο με υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και πιστή υποστήριξη των πελατών της, αποτελώντας τον απαραίτητο συνεργάτη των Ελληνικών Επιχειρήσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v