Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιntralot: Στις 22/2 οι μετοχές από stock option

Aπό τις 20/02/04 ξεκινά η διαπραγμάτευση των 272.010 νέων μετοχών της Intralot, που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, κατόπιν ασκήσεως δικαιωμάτων προαιρέσεως αγοράς μετοχών. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Intralot.

Ιntralot: Στις 22/2 οι μετοχές από stock option
Aπό τις 20/02/04 ξεκινά η διαπραγμάτευση στο Χ.Α. των 272.010 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Intralot, ονομαστικής αξίας 0,37 ευρώ εκάστης, που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 100.643,70 ευρώ, κατόπιν ασκήσεως δικαιωμάτων προαιρέσεως αγοράς μετοχών.

H άσκηση δικαιώματος έγινε από 78 συνολικά δικαιούχους, όπως μέλη του Δ.Σ., εργαζομένους και εργαζομένους άλλων συνδεδεμένων εταιριών με τιμή διάθεσης 5,87 ευρώ ανά δικαίωμα αγοράς εκάστης μετοχής.

Η καταβολή του ποσού της ανωτέρω αύξησης πιστοποιήθηκε από το Δ.Σ. της Intralot την 05.01.2004, ενώ η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και η πιστοποίηση της καταβολής του ποσού της αύξησης εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Ανάπτυξης.

Στις 20.02.2004 οι νέες μετοχές θα έχουν πιστωθεί στις μερίδες και τους λογαριασμούς αξιών των δικαιούχων στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων και από την ίδια ημερομηνία θα διαπραγματεύονται στο Χ.Α.

Η τιμή εκκίνησης διαπραγμάτευσης των μετοχών στο Χ.Α., λόγω της ανωτέρω αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τις αποφάσεις του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Τέλος, επισημαίνεται ότι κατά την έκτακτη γενική συνέλευση της Intralot στις 17/02/2004, αποφασίσθηκε η εκλογή νέου επταμελούς Διοικητικού το οποίο και συγκροτήθηκε σώμα ως εξής:

* Σωκράτης Κόκκαλης του Πέτρου, Πρόεδρος Δ.Σ. Εκτελεστικό Μέλος.

* Κων/νος Αντωνόπουλος του Γεωργίου, Αντιπρόεδρος Δ.Σ., Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος.

* Γεώργιος Σαλονίκης του Ιωάννου, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος.

* Δημήτριος Κλώνης του Χρήστου, Σύμβουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος.

* Ανδρέας Παπούλιας του Βασιλείου, Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος.

* Δημήτριος Χατζηγρηγοριάδης του Κων/νου, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος.

* Φώτιος Μαυρουδής του Θρασυβούλου, Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος.

H απόφαση για επέκταση του σκοπού της εταιρίας μεταφέρεται σε νέα γ.σ. που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Μαρτίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v