Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επίσημα στη Μάλτα η Intralot

Επίσημη άδεια για την έναρξη της λειτουργίας της δραστηριοποίησής της στη Μάλτα έλαβε σήμερα η Intralot. Όπως είπε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, η Intralot σκοπεύει να επενδύσει περίπου 33 εκατ. δολ. για αναβάθμιση των υφισταμένων παιχνιδιών και εισαγωγή νέων.

Επίσημα στη Μάλτα η Intralot
Την επίσημη άδεια για λειτουργία των εθνικών αριθμολαχείων της Μάλτας έλαβε και επίσημα σήμερα η Intralot, σύμφωνα με τηλεγράφημα του ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters από τη Βαλλέττα.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών της Μάλτας, Τζ. Ντάλι, η κατά 73% θυγατρική της Intralot, Maltaco Lotteries, θα λειτουργεί τις λοταρίες της Μάλτας για τα επόμενα επτά χρόνια.

Η άδεια παραχωρήθηκε έναντι 24 εκατ. δολ., ενώ το κράτος της Μάλτας θα έχει ποσοστό στα έσοδα και εισροές από τη φορολογία της επιχείρησης.

Όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Intralot, Κ. Αντωνόπουλος, η Μάλτα εισήγαγε ένα μοντέλο ιδιωτικοποίησης και εκμοντερνισμού των λοταριών.

Ο ίδιος είπε ακόμη, ότι η Intralot σκοπεύει να επενδύσει περίπου 33 εκατ. δολ. στον εκσυγχρονισμό των υφισταμένων παιχνιδιών και στην εισαγωγή νέων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v