Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δέσμευση Hyatt για την αύξηση κεφαλαίου της Λάμψα

Τη δέσμευσή της πως θα συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας ”Ελληνικά Ξενοδοχεία Λάμψα”, τουλάχιστον με το ποσοστό συμμετοχής του Ομίλου, είτε απευθείας, είτε μέσω των θυγατρικών της επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της η Hyatt.

Δέσμευση Hyatt για την αύξηση κεφαλαίου της Λάμψα
Τη δέσμευσή της πως θα συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας ”Ελληνικά Ξενοδοχεία Λάμψα”, τουλάχιστον με το ποσοστό συμμετοχής του Ομίλου, είτε απευθείας, είτε μέσω των θυγατρικών της, επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της η Hyatt.

Υπενθυμίζεται ότι από αύριο, 17 Φεβρουαρίου 2004, παύει η διαπραγμάτευση των δικαιωμάτων ”ΛΑΜΨΔ” της εταιρίας ”ΛΑΜΨΑ” στο Χ.Α., τα οποία προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών.

Εξάλλου, στις 20 Φεβρουαρίου 2004 λήγει και η άσκηση του δικαιώματος προτίμησης στην αύξηση κεφαλαίου υπέρ των παλαιών μετόχων σε αναλογία τέσσερις (4) νέες μετοχές για κάθε δέκα (10) παλαιές στην τιμή των 7,5 ευρώ ανά μετοχή.

Σημειώνεται, ότι η τιμή κλεισίματος της μετοχής τη Δευτέρα ανήλθε στα 7,46 ευρώ έναντι 7,50 ευρώ την προηγούμενη Παρασκευή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v