Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΥΔΑΠ: Καμμία επιπλέον χρέωση στους καταναλωτές

Την απόφαση να μη χρεώσει τους καταναλωτές με την επιπλέον κατανάλωση, που προκλήθηκε λόγω των διαρροών, αποφάσισε η Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ και η Κυβέρνηση.

ΕΥΔΑΠ: Καμμία επιπλέον χρέωση στους καταναλωτές
Την απόφαση να μη χρεώσει τους καταναλωτές με την επιπλέον κατανάλωση, που προκλήθηκε λόγω των διαρροών στο δίκτυο, αποφάσισε η Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ και η Κυβέρνηση.

Ειδικότερα, η υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κα. Βάσω Παπανδρέου δήλωσε σήμερα ότι η κυβέρνηση και η ΕΥΔΑΠ αποφάσισαν, η εταιρία να μην χρεώσει τους καταναλωτές με την επιπλέον κατανάλωση, που προκλήθηκε λόγω των διαρροών.

Έτσι οι καταναλωτές θα χρεωθούν με την αντίστοιχη περυσινή κατανάλωση, εκτός βεβαίως από την περίπτωση που η σημερινή κατανάλωση είναι μικρότερη.

Επιπλέον οι καταναλωτές που βοηθήθηκαν από συνεργεία της ΕΥΔΑΠ στην αποκατάσταση των βλαβών στα σπίτια τους, δεν πρόκειται να επιβαρυνθούν.

Θα ήθελα επίσης, επεσήμανε η κα. Β. Παπανδρέου, να παρακαλέσω τους πολίτες, όσοι έχουν κλειστά εξοχικά σπίτια γύρω από την Αττική, να τα επισκεφτούν το συντομότερο δυνατό, για να δουν εάν υπάρχουν διαρροές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v