Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Q Telecom: Νέες μειωμένες τιμές για σταθερή

Νέες μειωμένες τιμές στο πρόγραμμα σταθερής τηλεφωνίας Q-1765 οι οποίες θα ισχύουν από 1η Μαρτίου 2004, ανακοίνωσε η Q Telecom, μέλος του ομίλου Info Quest.

Q Telecom: Νέες μειωμένες τιμές για σταθερή
Νέες μειωμένες τιμές στο πρόγραμμα σταθερής τηλεφωνίας Q-1765 οι οποίες θα ισχύουν από 1η Μαρτίου 2004, ανακοίνωσε η Q Telecom, μέλος του ομίλου Info Quest.

Ειδικότερα, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, οι αστικές κλήσεις (που προσφέρονται αποκλειστικά εντός των νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης) μειώνονται σε 0,0235 ευρώ/λεπτό με χρέωση ανά λεπτό προσφέροντας κέρδος για τον συνδρομητή συγκριτικά με τις χρεώσεις του ΟΤΕ που φτάνει μέχρι και 9,62%.

Οι κλήσεις που γίνονται εντός των υπολοίπων νομών (εκτός Αττικής και Θεσσαλονίκης) χρεώνονται ως υπεραστικές.

Οι υπεραστικές κλήσεις που πραγματοποιούνται τις Κυριακές, χρεώνονται ως αστικές. Πλέον όλες οι υπεραστικές κλήσεις που πραγματοποιούν οι συνδρομητές της Q Telecom καθ’ όλη της διάρκεια της Κυριακής χρεώνονται ως αστικές με χρέωση ανά λεπτό (0,0235 ευρώ/λεπτό).

Παράλληλα, για όλες τις ημέρες της εβδομάδας εκτός της Κυριακής η Q Telecom καθιερώνει ελάχιστη χρέωση 30 δευτερολέπτων και στην συνέχεια χρέωση ανά δευτερόλεπτο.

Επίσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση, από Δευτέρα έως Παρασκευή η χρέωση για το πρώτο λεπτό είναι πλέον 0,05 ευρώ/λεπτό ενώ μετά το 4ο λεπτό μειώνεται σε 0,045 ευρώ/λεπτό, με κέρδος για το συνδρομητή συγκριτικά με τις χρεώσεις του ΟΤΕ που φτάνει μέχρι και 27,42%.

Επιπρόσθετα η Q Telecom εξακολουθεί να προσφέρει τις ”Ώρες Μειωμένης Χρέωσης” με μειωμένη χρέωση από το πρώτο λεπτό (0,045 ευρώ/λεπτό) με κέρδος για το συνδρομητή συγκριτικά με τις χρεώσεις του ΟΤΕ που φτάνει μέχρι και 18,18%, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Ειδικότερα, οι ώρες μειωμένης χρέωσης ισχύουν:



* Δευτέρα έως Πέμπτη από το βράδυ στις 20:00 έως το πρωί της επόμενης ημέρας στις 08:00.



* Από Παρασκευή στις 20:00 έως και το Σάββατο τα μεσάνυχτα και από τα μεσάνυχτα της Κυριακής έως τις 08:00 το πρωί της Δευτέρας.



Η Q Telecom, σύμφωνα με την ανακοίνωση προσφέρει ενιαία χαμηλότερη χρέωση για κλήσεις προς όλα τα κινητά η οποία διαμορφώνεται

Από Δευτέρα έως Παρασκευή η χρέωση για το πρώτο λεπτό είναι 0,204 ευρώ/λεπτό ενώ μετά το 4ο λεπτό μειώνεται σε 0,1979 ευρώ/λεπτό με κέρδος για τον συνδρομητή συγκριτικά με τις χρεώσεις του ΟΤΕ που φτάνει μέχρι και 24,44%.

Επιπρόσθετα η Q Telecom στις κλήσεις προς κινητά προσφέρει τις ”Ώρες Μειωμένης Χρέωσης” με μειωμένη χρέωση από το πρώτο λεπτό (0,1979 ευρώ/λεπτό) με κέρδος για τον συνδρομητή συγκριτικά με τις χρεώσεις του ΟΤΕ που φτάνει μέχρι και 26,7%.

Οι ώρες μειωμένης χρέωσης ισχύουν, από Δευτέρα έως Πέμπτη από το βράδυ στις 20:00 έως το πρωί της επόμενης ημέρας στις 08:00 και από Παρασκευή στις 20:00 έως και το Σάββατο τα μεσάνυχτα και από τα μεσάνυχτα της Κυριακής έως τις 08:00 το πρωί της Δευτέρας.

Παράλληλα, σημειώνεται στην ανακοίνωση ότι για όλες τις ημέρες της εβδομάδας η Q Telecom καθιερώνει ελάχιστη χρέωση 30 δευτερολέπτων και στην συνέχεια χρέωση ανά δευτερόλεπτο.

Τέλος, η Q Telecom μειώνει τις τιμές και στις διεθνείς κλήσεις με κέρδος συγκριτικά με τις χρεώσεις του ΟΤΕ που φτάνει μέχρι και 90,3%, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Παράλληλα, για όλες τις ημέρες της εβδομάδας η Q Telecom καθιερώνει ελάχιστη χρέωση 30 δευτερολέπτων και στην συνέχεια χρέωση ανά δευτερόλεπτο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v