Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Info-Quest: ”Εξυπνα” ATMs για εξόφληση λογαριασμών

Τα συστήματα Αυτόματων Συναλλαγών SIGMA - της ιταλικής εταιρίας Sigma - τα οποία αφορούν στην εξόφληση λογαριασμών (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ), διαθέτει στην ελληνική αγορά η Info-Quest.

Info-Quest: ”Εξυπνα” ATMs για εξόφληση λογαριασμών
Τα συστήματα Αυτόματων Συναλλαγών SIGMA – ”έξυπνα” ATMs - διαθέτει στην ελληνική αγορά η Info-Quest, τα οποία αφορούν στην εξόφληση λογαριασμών (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ) κατευθείαν από τους πελάτες.

Τα εν λόγω ATMs έχουν τη δυνατότητα να ”διαβάζουν” κάθε τύπου λογαριασμό, επιτρέποντας την εξόφλησή του κατευθείαν από τον πελάτη, γρήγορα και αξιόπιστα, όπως χαραΚκτηριστικά αναφέρεται και σε σχετικό δελτίο τύπου, χωρίς αναμονή σε ουρές και χωρίς παρέμβαση οποιοδήποτε υπαλλήλου.

Οι λύσεις που προσφέρει η Info-Quest, στηρίζονται στα προϊόντα της Ιταλικής εταιρίας Sigma, και ολοκληρώνονται με εξειδικευμένες εφαρμογές που αναπτύσσει ο τομέας ανάπτυξης λογισμικού της εταιρίας. Η SIGMA, σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου, συγκαταλέγεται στους κορυφαίους σε παγκόσμιο επίπεδο κατασκευαστές συστημάτων Αυτόματων Συναλλαγών και έχει συνδέσει το όνομά της µε την εξέλιξη των σύγχρονων λύσεων στην ευαίσθητη και πολύ απαιτητική αυτή αγορά. Η εταιρία διαθέτει µία μεγάλη γκάμα προηγμένων προϊόντων και λύσεων, τόσο στον τομέα των ATMs, όσο και στους τομείς των συστημάτων αυτόματης έκδοσης εισιτηρίων (Ticketing & Toll machines).

Ήδη τα Συστήματα Αυτόματων Συναλλαγών της Info-Quest, έχουν βρει μεγάλη ανταπόκριση στην ελληνική αγορά, καθώς, σύμφωνα πάντα με το δελτίο τύπου, περισσότερα από 150 ATMs SIGMA είναι συνδεδεμένα στα δίκτυα μεγάλων τραπεζικών οργανισμών και εξυπηρετούν καθημερινά εκατοντάδες πελάτες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v