Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Placement μετοχών από Σ.Κόκκαλη (update)

Placement μετοχών της Intralot λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή στη Σοφοκλέους στην τιμή των 15,80 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες η διάθεση των μετοχών προέρχεται από το βασικό μέτοχο Σ. Κόκκαλη.

Intralot: Placement μετοχών από Σ.Κόκκαλη (update)
Σε έλληνες και ξένους θεσμικούς κατέληξε το placement 1.960.160 μετοχών της Intralot που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Οι μετοχές αυτές αντιστοιχούν σε 5,09% του μετοχικού κεφαλαίου. Όπως λέγεται η ισχυρή ζήτηση αύξησε το μέγεθος του placement, έναντι του αρχικώς προγραμματισμένου.

To placement έγινε μέσω της Π & Κ Χρηματιστηριακής, ενώ περισσότερο από τα 2/3 του συνολικού αριθμού μετοχών κατέληξε, σύμφωνα με την υπάρχουσα ενημέρωση, σε ξένους θεσμικούς.

Η τιμή ήταν 15,8 ευρώ και ο πωλητής απεκόμισε 30,97 εκατ. ευρώ

Σημειώνεται ότι από την πλευρά του πωλητή υπάρχει περίοδος lock up κατά τη διάρκεια της οποίας ο πωλητής των σημερινών πακέτων, δεν μπορεί να προχωρήσει σε πώληση μετοχών του για τους επόμενους τρεις μήνες.

Σημειώνεται ότι με βάση τα επίσημα στοιχεία από το μετοχολόγιο του ΧΑ, ο κ. Σ. Κόκκαλης εμφανίζεται βασικότερος μέτοχος με ποσοστό 32,298%, ενώ άλλο 12,9% κατέχει ο κ. Δημητριάδης.

Πάντως οι πληροφορίες θέλουν ως πωλητή του πακέτου τον ίδιο τον κ. Κόκκαλη, ενώ πηγές αφήνουν να εννοηθεί ότι η κίνηση αυτή εντάσσεται σε ευρύτερα σχέδια για την εταιρία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v