Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανάληψη 3 νέων έργων από Info-Quest

Τρία νέα έργα στο χώρο του Αυτοματισμού Βιβλιοθηκών ανέλαβε η Info-Quest. Πρόκειται για την εγκατάσταση λύσεων στην Εθνική Βιβλιοθήκη, τη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Πειραιά και αυτή του Χαροκόπειου.

Ανάληψη 3 νέων έργων από Info-Quest
Τρία νέα έργα στο χώρο του Αυτοματισμού Βιβλιοθηκών ανέλαβε η Info-Quest.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση της η εταιρία, τρεις ακόμα μεγάλες βιβλιοθήκες, η Εθνική Βιβλιοθήκη, η Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Πειραιά και η Βιβλιοθήκη του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, επέλεξαν τις λύσεις της για τον εκσυγχρονισμό και αυτοματισμό τους.

Ακόμα, η Info-Quest σημειώνει, πως οι λύσεις που υλοποιεί στηρίζονται στη σουίτα προϊόντων Horizon του οίκου DYNIX (που κατέχει την πρώτη θέση παγκοσμίως στις λύσεις βιβλιοθηκονομίας), τον οποίο αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκανική και αναπτύσσονται με βάση τις επιμέρους ανάγκες, το είδος του διαθέσιμου υλικού, την εμβέλεια και τους σκοπούς του εκάστοτε Ιδρύματος.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, η εταιρία έχει εδραιωθεί στο χώρο του Αυτοματισμού Βιβλιοθηκών, κατέχοντας σήμερα την πρώτη θέση εξυπηρετούμενων χρηστών και τη δεύτερη θέση σε αριθμό εγκατεστημένης βάσης στην Ελληνική αγορά.

Η Info-Quest, τονίζει επίσης, πως μεταξύ των πελατών της συγκαταλέγονται οι μεγαλύτερες Ελληνικές βιβλιοθήκες και consortia Βιβλιοθηκών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v