Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MLS: Συμφωνία με CYTA για πλοήγηση με κινητά

Νέα συμφωνία συνεργασίας για πλοήγηση με κινητά τηλέφωνα έκλεισε η MLS, με τον Κυπριακό Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών CYTA, που εντάσσεται στο στρατηγικό σχεδιασμό της για την είσοδό της στην αγορά κινητής τηλεφωνίας.

MLS: Συμφωνία με CYTA για πλοήγηση με κινητά
Νέα σημαντική συμφωνία συνεργασίας για πλοήγηση με κινητά τηλέφωνα έκλεισε η MLS Πληροφορική.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η MLS προχώρησε σε συμφωνία με τον Κυπριακό Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών CYTA, που έχει ηγετική θέση στην παροχή ολοκληρωμένης ηλεκτρονικής επικοινωνίας στην Κύπρο για τη διανομή και στην κυπριακή αγορά του νέου προϊόντος για πλοήγηση σε όλα τα κινητά με ενσωματωμένο δέκτη GPS, MLS Destinator Mobile Phone Edition.
 
Σημειώνεται, ότι η εν λόγω συμφωνία, η οποία έρχεται αμέσως μετά από αντίστοιχη συμφωνία με τον ΟΤΕ στην Ελλάδα εντάσσεται στο στρατηγικό σχεδιασμό της MLS για την είσοδό της στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας αλλά και την επέκτασή της εκτός ελληνικών συνόρων, ενώ αναμένεται να της αποφέρει σημαντικά οφέλη. 

Όπως επισημαίνεται, η συμφωνία προβλέπει ότι η CYTA θα συμπεριλαμβάνει σε κινητά τηλέφωνα με ενσωματωμένο δέκτη GPS το νέο, καινοτομικό προϊόν MLS Destinator Mobile Phone Edition, με το οποίο το κινητό μετατρέπεται αυτόματα και σε πλοηγό. Η CYTA θα διαθέτει από το ευρύ δίκτυο καταστημάτων στην Κύπρο το κορυφαίο σύστημα πλοήγησης MLS Destinator με την αγορά κινητών τηλεφώνων με GPS και σύνδεση CytaMobile-Vodafone.

Στόχος της MLS είναι η εδραίωσή της στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας με πλοήγηση διευρύνοντας τις εμπορικές συμφωνίες συνεργασίας και το δίκτυο διανομής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v