Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Emporiki: Αποχωρεί ο Αντώνης Κροντηράς

Την αποχώρηση του κ. Αντώνη Κροντηρά από την Εμπορική Τράπεζα ανακοίνωσε ο όμιλος. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο κ. Κροντηράς διατύπωσε διαφωνίες σχετικά με τη μελλοντική αναπτυξιακή στρατηγική του ομίλου.

Emporiki: Αποχωρεί ο Αντώνης Κροντηράς
Την αποχώρηση του κ. Αντώνη Κροντηρά από την Εμπορική Τράπεζα ανακοίνωσε ο όμιλος. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο κ. Κροντηράς διατύπωσε διαφωνίες σχετικά με τη μελλοντική αναπτυξιακή στρατηγική του ομίλου.

Η σχετική, επίσημη, ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

"H Credit Agricole ανακοίνωσε στις 11 Φεβρουαρίου, την πρόθεσή της να προτείνει τον κ. Alain Strub για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εμπορικής Τράπεζας και τον κ. Αντώνη Κροντηρά για τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο κ. Αντώνης Κροντηράς, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου της Εμπορικής, διατύπωσε διαφωνίες σχετικά με την μελλοντική αναπτυξιακή στρατηγική του Ομίλου και επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του εκτός του Ομίλου. Ο κ. Jean-Frederic de Leusse, θα παραμείνει στη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου προσωρινά, λόγω της ανάληψης νέων καθηκόντων στον Όμιλο της Credit Agricole.

Η Credit Agricole επιθυμεί να ευχαριστήσει τον κ. Αντώνη Κροντηρά για την αφοσίωση και τη σημαντική συνεισφορά του στην Ανάπτυξη και το Μετασχηματισμό του Ομίλου της Εμπορικής κατά τα προηγούμενα δυόμισι χρόνια".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v