Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Κρούσματα ρευματοκλοπών

Μετά από ελέγχους που πραγματοποιούν συνεργεία και τεχνικοί σε μετρητές κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας, η ΔΕΗ με ιδιαίτερη ανησυχία διαπιστώνει τη συνεχιζόμενη πρακτική ρευματοκλοπών καθώς και παραβιάσεων μετρητών.

ΔΕΗ: Κρούσματα ρευματοκλοπών
Μετά από ελέγχους που πραγματοποιούν συνεργεία και τεχνικοί σε μετρητές κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας, η ΔΕΗ με ιδιαίτερη ανησυχία διαπιστώνει τη συνεχιζόμενη πρακτική ρευματοκλοπών καθώς και παραβιάσεων μετρητών, που καθιστούν αδύνατη την καταμέτρηση της καταναλισκόμενης ηλεκτρικής ενέργειας στις συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Η ΔΕΗ επισημαίνει ότι οι παραβιάσεις μετρητών και κυρίως οι αποδεδειγμένες ρευματοκλοπές συνιστούν αδικήματα που διώκονται ποινικά.

Τέτοιες παράνομες ενέργειες δεν στρέφονται μόνον κατά της ΔΕΗ, αλλά, σε τελική ανάλυση, σε βάρος όλων των καταναλωτών και του κοινωνικού συνόλου.

Πέραν αυτού - και πιο σημαντικό - είναι ότι οι παραβιάσεις μετρητών εκθέτουν σε σοβαρούς κινδύνους ηλεκτροπληξίας όχι μόνον τους παρανομούντες αλλά και ανυποψίαστους πολίτες.

Κατόπιν των ανωτέρω η ΔΕΗ υπογραμμίζει ότι θα συνεχίσει να πραγματοποιεί ελέγχους σε μετρητές για να διαφυλάξει όχι μόνον τα συμφέροντα της ίδιας αλλά και τη σωματική ακεραιότητα πολιτών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v