Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΕΤΤ: Δεν ενέκρινε τα νέα προγράμματα του ΟΤΕ

Η Ολομέλεια της ΕΕΤΤ, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, αποφάσισε να μην εγκρίνει τα νέα οικονομικά προγράμματα «Double- Play, 60’FM & απεριόριστες διεθνείς κλήσεις στα 4 ΜB και στα 8 ΜΒ» της εταιρίας ΟΤΕ.

ΕΕΤΤ: Δεν ενέκρινε τα νέα προγράμματα του ΟΤΕ
Η Ολομέλεια της ΕΕΤΤ, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, αποφάσισε να μην εγκρίνει τα νέα οικονομικά προγράμματα «Double- Play, 60’FM & απεριόριστες διεθνείς κλήσεις στα 4 ΜB και στα 8 ΜΒ» της εταιρίας ΟΤΕ, τα οποία είχαν υποβληθεί στη Ρυθμιστική Αρχή προς έλεγχο.

Η ΕΕΤΤ προχώρησε στην έκδοση της σχετικής Απόφασης κατόπιν διενέργειας ελέγχου, κατά τον οποίο διαπίστωσε ότι η εμπορική διάθεση των συγκεκριμένων πακέτων θα συνιστούσε πρακτική συμπίεσης περιθωρίου και κατάχρηση της δεσπόζουσας θέσης της εταιρείας ΟΤΕ στις ορισθείσες σχετικές αγορές.

Επισημαίνεται ότι η ΕΕΤΤ, στο πλαίσιο της σχετικής ακρόασης, έδωσε νέα προθεσμία στην ΟΤΕ για να συμπληρώσει τον φάκελο με τα στοιχεία που είχε αρχικά υποβάλει, προκειμένου να αντικρούσει τις αρνητικές επιπτώσεις που δύναται να επιφέρει στον ανταγωνισμό η διάθεση στην αγορά των εν λόγω οικονομικών προγραμμάτων. Ωστόσο, η ΟΤΕ δεν κατέθεσε υπόμνημα με συμπληρωματικά στοιχεία, ως είχε δικαίωμα.

Η εν λόγω Απόφαση είναι διαθέσιμη στο δικτυακό τόπο της ΕΕΤΤ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v