Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιδρυση εταιρίας από Intracom Κατασκευές

Τη σύσταση εταιρίας με την επωνυμία IN.MAINT μαζί με τους Ιωάννη Βαλσαμίδη του Γεωργίου, Δημοσθένη Βαλσαμίδη του Γεωργίου και Δημήτριο Παππά του Αριστείδη και με σκοπό τη συντήρηση και επισκευή εγκαταστάσεων, ανακοίνωσε η Intracom Καττασκευές.

Ιδρυση εταιρίας από Intracom Κατασκευές
Σε σύσταση νέας εταιρίας προχώρησε η Ιntracom Kατασκευές μαζί με τους Ιωάννη Βαλσαμίδη του Γεωργίου, Δημοσθένη Βαλσαμίδη του Γεωργίου και Δημήτριο Παππά του Αριστείδη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιntracom Kατασκευές, η νέα εταιρία φέρει την επωνυμία Ιn. Maint Συντήρηση και επισκευή εγκαταστάσεων ανώνυμη εταιρία και διακριτικό τίτλο Ιn. Maint.

Στόχος της νέας εταιρίας, όπως υποστηρίζεται στην ανακοίνωση, είναι η συντήρηση και επισκευή παντός τύπου εγκαταστάσεων σε ακίνητα και κινητά, η εμπορία και η μεταφορά πάσης φύσεως υλικών, καθώς και η συμμετοχή σε διαγωνισμούς, οποιασδήποτε φύσεως του Δημοσίου, Νομικών Προσώπων Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου, Οργανισμών Κοινής Ωφελείας και γενικά Οργανισμών, Δημοσίων Επιχειρήσεων και ιδιωτών με σκοπό την ανάληψη έργων, που έχουν σχέση άμεσα ή έμμεσα με το σκοπό της εταιρίας.

Η διάρκεια της εταιρίας, η οποία έχει έδρα στο Δήμος Κορωπίου του Νομού Αττικής, ορίζεται σε τριάντα έτη.

Το μετοχικό κεφάλαιο της Ιn. Maint ορίζεται σε τριακόσιες χιλιάδες ευρώ καταβεβλημένο σε μετρητά και διαιρείται σε τριακόσιες χιλιάδες ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας εκάστης ένα ευρώ.

Σημειώνεται, πως η συμμετοχή της Ιntracom Kατασκευές στο ως άνω κεφάλαιο ανέρχεται σε ποσοστό 60%, του Ιωάννη Βαλσαμίδη του Γεωργίου σε ποσοστό 25%, του Δημοσθένη Βαλσαμίδη του Γεωργίου σε ποσοστό 13% και του Δημητρίου Παππά σε ποσοστό 2%.

Η εταιρική χρήση είναι δωδεκάμηνης διάρκειας, αρχίζει από την πρώτη Ιανουαρίου και λήγει την 31η Δεκεμβρίου εκάστου έτους, με εξαίρεση την πρώτη που λήγει την 31η Δεκεμβρίου του 2005.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας Ιn. Maint, το οποίο έχει 5ετή θητεία, αποτελείται από τους Πέτρο Σουρέτη του Κωνσταντίνου και της Ελένης, Πολιτικός Μηχανικός, Ιωάννη Βαλσαμίδη του Γεωργίου και της Σωτηρίας, Οικονομολόγος, Δημοσθένη Βαλσαμίδη του Γεωργίου και της Σωτηρίας, Μηχανολόγος-Ηλεκτρολόγος, Νικόλαο Καμουλάκο του Ιωάννη και της Ελένης, ιδιωτικός υπάλληλος και Δημήτριο Παππά του Αριστείδη και της Φιλίτσας-Αναστασίας, Πολιτικός Μηχανικός.

Τέλος, επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, πως οι ελεγκτές της πρώτης εταιρικής χρήσης θα είναι οι Αλέξανδρος Τζιώρτζης του Ευθυμίου, (τακτικός) ορκωτός ελεγκτής, με αριθ. Μητρώου Σ.Ο.Ε. 12371, Σωτήριος Φίλος του Νικολάου, (αναπληρωματικός) ορκωτός ελεγκτής, με αριθ. Μητρώου Σ.Ο.Ε. 12471 και οι δύο της ελεγκτικής εταιρείας συνεργαζόμενοι ορκωτοί λογιστές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v