Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΡΙ-ΚΡΙ: Εκτιμήσεις για αύξηση 27% στις πωλήσεις

Αύξηση 27% αναμένεται να παρουσιάσει ο κύκλος εργασιών της ΚΡΙ-ΚΡΙ το 2003 σε σχέση με το 2002 σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου και διευθύνοντος σύμβουλου κ. Παναγιώτη Τσινάβο ο οποίος ανέφερε επίσης ότι οι στόχοι της εταιρίας για το 2004 είναι ανάλογα φιλόδοξοι.

ΚΡΙ-ΚΡΙ: Εκτιμήσεις για αύξηση 27% στις πωλήσεις
Αύξηση κατά 27% αναμένεται να παρουσιάσει ο κύκλος εργασιών της ΚΡΙ-ΚΡΙ το 2003 σε σχέση με το 2002 σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου και διευθύνοντα σύμβουλου της κ. Παναγιώτη Τσινάβο, στο πλαίσιο του Ετήσιου Συνεδρίου Παγωτού της ΚΡΙ-ΚΡΙ το οποίο πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ο τζίρος της εταιρείας υπολογίζεται ότι θα διαμορφωθεί σε 18 εκατ. ευρώ έναντι 14,26 εκατ. ευρώ το 2002, ενώ ανάλογη εκτιμάται να είναι και η αύξηση της κερδοφορίας.

Επίσης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, αύξηση 25,77% εμφάνισαν το 2003 οι πωλήσεις του παγωτού σε σχέση με το 2002, υπερκαλύπτοντας τον αρχικό στόχο της επιχείρησης.

Σύμφωνα με τον κ. Τσινάβο η σημαντική ενίσχυση του συγκεκριμένου τομέα οφείλεται, μεταξύ των άλλων, στη συνεργασία της ΚΡΙ-ΚΡΙ με τη MARS και την ΙΟΝ, στη διεύρυνση του δικτύου διανομής, στο λανσάρισμα νέων κερδοφόρων προϊόντων, καθώς και στην άνοδο των πωλήσεων εξωτερικού.

Ο ίδιος κατέληξε αναφέροντας ότι οι στόχοι της εταιρίας για το 2004 είναι ανάλογα φιλόδοξοι.

Ακόμα, στο πλαίσιο του συνεδρίου παρουσιάστηκαν έξι νέα προϊόντα παγωτού, τα οποία θα προωθηθούν στην αγορά κατά το τρέχον έτος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v