Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lamda Development: Νέα θυγατρική στο real estate

Ξεκίνησε τη λειτουργία της η Lamda Hellix, νέα θυγατρική εταιρία της Lamda Development, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του real estate. Eπενδύει σε υποδομές υψηλής τεχνολογίας για την αδιάλειπτη λειτουργία κρίσιμων συστημάτων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών.

Lamda Development: Νέα θυγατρική στο real estate
Ξεκίνησε τη λειτουργία της η Lamda Hellix, νέα θυγατρική εταιρία της Lamda Development, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του real estate.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, πρόκειται για μία εταιρία παροχής υπηρεσιών outsourcing ειδικών κτιριακών υποδομών υψηλής τεχνολογίας αδιάλειπτης λειτουργίας (Mission Critical Facilities) για τη στέγαση και λειτουργία κρίσιμων συστημάτων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών.

Πιο συγκεκριμένα, παρέχει καινοτόμες outsourcing υπηρεσίες για χρήση Data Center, Disaster Recovery, Point of Presence, Switching Center, μέσω των νέων μοναδικών ιδιόκτητων υποδομών που ανέπτυξε και λειτουργεί, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες να μειώνουν τα κόστη τους και διατηρούν την αυτονομία και την ανεξαρτησία που θα είχαν στην περίπτωση ιδιόκτητων υποδομών.

Όπως επισημαίνεται, τα επενδυτικά της πλάνα περιλαμβάνουν δραστηριότητες τόσο στην Ελλάδα όσο και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Στις υποδομές της Lamda Hellix περιλαμβάνονται, όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, συστήματα διπλών μετασχηματιστών, διπλών UPS, διπλών γεννητριών, διπλών πύργων ψύξης, πυρανίχνευσης με laser, πυρόσβεσης 3 επιπέδων συμπεριλαμβανομένων αερίου Inergen και νερού ξηρού τύπου, συστήματα παρακολούθησης κλειστού κυκλώματος (CCTV), και ελέγχου πρόσβασης (access control system), ειδική αντισεισμική κατασκευή, αντικεραυνική προστασία κ.α.

Για την καλύτερη και ασφαλέστερη τηλεπικοινωνιακή κάλυψη των πελατών της, οι υποδομές της Lamda Hellix εξυπηρετούνται τόσο μέσω διπλών οπτικών ινών όσο και ασυρματικά από σημαντικό αριθμό τηλεπικοινωνιακών παροχών όπως: ΟΤΕ, Αττικές Τηλεπικοινωνίες, Vodafone, Hellas On Line, κ.α.

Ο κ. Απόστολος Κάκκος, Διευθύνων Σύμβουλος της Lamda Hellix ανέφερε χαρακτηριστικά: ”Δημιουργούμε και λειτουργούμε υποδομές αδιάλειπτης λειτουργίας παγκοσμίου επιπέδου, αναβαθμίζοντας το επίπεδο λειτουργίας και ασφάλειας όλων των κρίσιμων συστημάτων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών των ελληνικών επιχειρήσεων και οργανισμών πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, και συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην περαιτέρω αύξηση της ανταγωνιστικότητας τους”.

Ταυτόχρονα, ο κ. Λάμπρος Αναγνωστόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου εταιριών Lamda Development τόνισε πως: ”Η Lamda Development πιστή στο επιχειρηματικό της πλάνο για επενδύσεις σε υποδομές υψηλών προδιαγραφών και δημιουργία νέων αγορών, εισέρχεται μέσω της Lamda Hellix στην αγορά real estate, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές παγκοσμίως. Είμαστε δε σίγουροι για την επιτυχία της στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και δεσμευόμαστε να τη στηρίξουμε συστηματικά σε κάθε επιχειρηματικό της βήμα”.

Τέλος, σημειώνεται, πως οι πρώτες υποδομές της Lamda Hellix βρίσκονται σε στρατηγική τοποθεσία στα Μεσόγεια και σε απόσταση ασφαλείας από το επίκεντρο των τελευταίων σεισμών της Πάρνηθας (30 χλμ.) και επιτρέπουν μέσω των νέων οδικών αξόνων ταχύτατη πρόσβαση από όλα τα εμπορικά και επιχειρηματικά κέντρα της Αττικής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v