Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ενεργος: Εγκρίθηκε η απορρόφηση του Sithonia

Εγκρίθηκε το σχέδιο σύμβασης συγχώνευσης των εταιριών Ένεργος Holdings και Sithonia Beach Porto Carras με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη κατά τη διάρκεια της σημερινής έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων.

Ενεργος: Εγκρίθηκε η απορρόφηση του Sithonia
Εγκρίθηκε το σχέδιο σύμβασης συγχώνευσης των εταιριών Ένεργος Holdings και Sithonia Beach Porto Carras με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη κατά τη διάρκεια της σημερινής έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων, με το 68,15% των μετόχων να ψηφίζει υπέρ.

Σημειώνεται, ωστόσο, πως το 20% που εκπροσωπούσε τις μετοχές του Ι. Βαρδινογιάννη απείχε από όλη τη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Επίσης, η έκτακτη γενική συνέλευση ενέκρινε και τα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης, μεταξύ των οποίων ο ορισμός εκπροσώπου για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης και κάθε άλλης δήλωσης ή πράξης που απαιτείται για τον σκοπό αυτό.

Ταυτόχρονα, εγκρίθηκε η μετατροπή των μετοχών της εταιρείας από ανώνυμες σε ονομαστικές και τροποποίηση των σχετικών άρθρων του καταστατικού, η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά το ποσό του εισφερόμενου μετοχικού κεφαλαίου της απορροφώμενης εταιρείας Sithonia Beach Porto Carras με έκδοση νέων μετοχών και τροποποίηση των σχετικών άρθρων του καταστατικού, αλλά και η υποβολή αίτησης για επαναδιαπραγμάτευση των μετοχών της Ένεργος στο Χ.Α.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v